2014-10-06 03:41:06
Φωτογραφία για Αυτός είναι ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ λόγος που η Μενεγάκη αβαντάρε με τόσο πάθος την Έλενα Τσαβαλιά...
Η Ελένη Μενεγάκη ξέρει να αποδίδει τα του Καίσαρος τω Καίσαρι;

Θα πει το σωστό, θα πει και το λάθος χωρίς να σκέφτεται προσωπικά ζητήματα ή «μικροπολιτικά» συμφέροντα.

Η αντίδραση της όμως στα λεγόμενα της Έλενας Τσαβαλιά το πρωί της 3ης Οκτωβρίου στην κάμερα του Happy Day της παραπροκάλεσαν ενθουσιασμό και...ευχαρίστηση, κάτι που για τους γνωρίζοντες δεν αποτελεί ιδιαίτερη έκπληξη.

Κι αυτό γιατί η Έλενα Τσαβαλιά ρωτήθηκε μεταξύ άλλων και για το πως είδε το πρωινό του ΑΝΤ1 και αν πιστεύει ότι είναι δύσκολη η δουλειά του συζύγου της να κερδίσει την μάχη. «Δεν με φοβίζει τίποτα. Εμείς έχουμε μάθει να υπάρχουμε έτσι και στο θέατρο.

Ο καθένας έχει ένα τρόπο να παρουσιάζει το προϊόν του, αν ο δικός μας αρέσει θα έχει επιτυχία. Είδα την πρεμιέρα τους. Μου φάνηκε βασισμένο στη γνωστή συνταγή και δικαίως γιατί συνταγή που σου έχει κάνει επιτυχία δεν την αλλάζεις. Βέβαια, ομολογώ ότι είδα και κάποια καινούργια, πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία, στοιχεία που δίνουν την απάντηση στην ερώτηση "μα πώς ένας ηθοποιός -και συγκεκριμένα ο Σεφερλής- μπορεί να κάνει συνέντευξη".


Κατά τον ίδιο τρόπο λοιπόν που ένας δημοσιογράφος και δύο και τρεις και τέσσερις μπορούν να χορεύουν, να τραγουδούν με ζωντανή ορχήστρα στο πλατό και να υποδύονται ρόλους, να κάνουν δηλαδή θέατρο».

Σε αυτά τα λόγια της ηθοποιού, η Ελένη ανταποκρίθηκε ως εξής: «Μου έμεινε πάρα πολύ η απάντηση της Έλενας Τσαβαλιά, στην ερώτηση για το πρωινό. Και είπα παιδιά κόφτε λίγο την απάντηση της. Τις τελευταίες 20 μέρες και στις 2-3 εκδηλώσεις που έχει εμφανιστεί και της έχουν κάνει δύσκολες ερωτήσεις, που είναι δύσκολο να απαντήσεις χωρίς να θίξεις κάποιον, αλλά να πεις αυτά που νιώθεις... Με έχει εντυπωσιάσει τρομερά ο τρόπος που χειρίζεται τον λόγο, και ο τρόπος που περνάει αυτά που θέλει να πει χωρίς να θίγει κανέναν με έναν πολύ ωραίο λόγο, με έχει αφήσει άφωνη. Θέλω πάρα πολύ κάποια στιγμή να την δω από κοντά και να τα πούμε! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Έλενα»!

Και το ερώτημα είναι γιατί με τέτοια ισχυρή δήλωση υποδέχεται τα λόγια της κ. Τσαβαλιά; Μα φυσικά γιατί δεν έχει ξεχάσει ότι ο λόγος που βρίσκεται στη ζώνη 1-4, ανεξαρτήτως αν της αρέσει ή όχι, είναι ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, που πριν δύο χρόνια κατάφεραν να την εκτοπίσουν με άνεση και ήταν το πρώτο μεγάλο Χ που έφαγε από το κοινό σε 16 χρόνια πρωινού.

Από τότε ο άλλοτε συμμαθητής της δεν είναι στις προτιμήσεις της και γι΄αυτό κιόλας δεν δέχτηκε ποτέ να πάει στην εκπομπή του, όπως αποκάλυψε ο ίδιος.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ