2014-10-07 09:10:30
Φωτογραφία για ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ... ΑΠΟ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ, ΔΕΞΙ ΧΑΦ Ο ΤΟΡΕΣ!
Ο Μιγκέλ Τόρες μετατοπίστηκε στη Μάλαγα από την δεξιά πλευρά της άμυνας στην... επίθεση.

O πρώην παίκτης του Ολυμπιακού στο πρόσφατο νικηφόρο εντός έδρας παιχνίδι της Μάλαγα με αντίπαλο την Γρανάδα (2-1) για την 7η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν μπήκε ως αλλαγή, για να αγωνιστεί ως δεξί χαφ και όχι ως δεξί μπακ, που είναι η φυσική του θέση.

Μπορεί στον Ολυμπιακό να είχε αγωνιστεί κυρίως στην άμυνα, όμως στην Ισπανία τα πράγματα... αλλάζουν. Το τεχνικό επιτελείο της Μάλαγα τον δοκίμασε στο δεξί άκρο της επίθεσης, έμεινε αρκετά ικανοποιημένο από την εικόνα του και προτίθεται να συνεχίσει έτσι.

«Ξέρω πως μπορώ να προσφέρω στην ομάδα από την δεξιά πλευρά. Δεν έχω κανένα πρόβλημα στο να παίξω όπου μου ζητηθεί. Με την Ρεάλ Μαδρίτης ξεκίνησα ως στόπερ όμως έχω παίξει πολλά παιχνίδια και στην δεξιά και στην αριστερή πλευρά. Στόχος μου είναι να βελτιώνομαι διαρκώς, να μπορώ να προσφέρω και να αυξήσω τα λεπτά της συμμετοχής μου στην ομάδα. Ένιωσα πολύ καλά που έπαιξα στον αγώνα με την Γρανάδα», σχολίασε μεταξύ άλλων στα ισπανικά ΜΜΕ ο Μιγκέλ Τόρες που δεν κατάφερε να πετύχει στο Λιμάνι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ