2014-10-07 09:11:08
Φωτογραφία για Είναι η Αμάλ η νέα Κιμ Καρντάσιαν;
Η "χρυσόσκονη" από τον υπέρλαμπρο γάμο της λιβανέζας μεγαλοδικηγόρου με τον Τζορτζ Κλούνεϊ δεν έχει κατακαθίσει ακόμη και, όπως φαίνεται, άρχισαν τα όργανα!

Και ενώ ο απόηχος του τετραήμερου γάμου της Αμάλ Αλαμουντίν (Amal Alamuddin) με τον Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) είναι ακόμη ισχυρός, με ολοένα και περισσότερες φωνές να αντιδρούν στην τόση υπερβολή, έρχεται και μια πιο "εμπεριστατωμένη" επίθεση την οποία υπογράφει η Νατάλια Νάις (Natalia Naish) συν-ιδρύτρια του σάιτ Your Barrister Boyfriend.

Το εξειδικευμένο σάιτ κατά κάποιον τρόπο διεκδικεί τα εύσημα για το ότι έκανε ευρύτερα γνωστή την 36χρονη Αλαμουντίν τοποθετώντας την στην κορυφή της λίστας με τις πιο "καυτές" νομικούς της χρονιάς.

Οι του σάιτ υποστηρίζουν ότι μέσω αυτής της λίστας ο Κλούνεϊ είδε την Αμάλ και του γύρισε το μάτι και τα υπόλοιπα είναι απλά ιστορία.

Έρχεται τώρα η κυρία Νάις και χτυπά με κείμενό της τον "εξωφρενικά ακριβό, προσεκτικά χορογραφημένο, προβλέψιμα συναισθηματικό και ικανοποιητικά δημόσιο" γάμου του ζεύγους.


"Με δεδομένο το μίσος του Τζορτζ στις φυλλάδες, όλο αυτό μοιάζει κάπως… υπερβολικό", σχολιάζει η Νάις καυτηριάζοντας το 40 σελίδων αφιέρωμα του περιοδικού "Hello" στον γάμο –που έγινε φυσικά με την απόλυτη συγκατάθεση του ζεύγους.

"Η Αμάλ δείχνει να έχει ταιριάξει γάντι στη νέα αυτή ζωή της υπερβολής, εκπέμποντας το 'ερωτευμένη' κάθε λεπτό, φορώντας όλο και πιο κοντά φορέματα υψηλής ραπτικής. Καθώς ολοένα και περισσότερες λεπτομέρειες για τον 4ήμερο αυτό γάμο έρχονται στη δημοσιότητα –τα κιβώτια τεκίλας που ήπιαν στο μπάτσελορ, τα ατελείωτα ρούχα ακριβώς σχεδιαστών της Αμάλ, οι τόσοι διάσημοι καλεσμένοι και το συνολικό ποσό των $13 εκατομμυρίων που λέγεται ότι ξοδεύτηκε έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το στάτους ενός ζευγαριού που αυτοαποκαλούνται υπερβολικά κλειστοί και χαμηλών τόνων", γράφει μεταξύ άλλων η αρθρογράφος ενώ αυτό που "πονά" περισσότερο έρχεται λίγο αργότερα, όταν γίνεται η σύγκριση του γάμου αυτού με έναν άλλο πρόσφατο γάμο –εξίσου εξτραβαγκάντσα, αλλά με άλλον τρόπο (!;). Αυτό των Κίμυε (Kimye).

"Παρά το ότι ο Τζορτζ και η Αμάλ περιφέρθηκαν με το παραπάνω σε όλη τη Βενετία, ποζάροντας αυτάρεσκα σε στρατιές παπαράτσι σαν μοντέρνοι γαλαζοαίματοι και πούλησαν τις φωτογραφίες σε περιοδικά δεν έλαβαν κανένα από τα σνομπίστικα σχόλια που ακούστηκαν για τον γάμο της Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian)", ολοκληρώνει η Νάις, δίνοντας και το τελικό χτύπημα, έναυσμα για πολλή σκέψη. Λες;

Παρεμπιπτόντως, οι φωτογραφίες στην αρχή του θέματος είναι από τα αφιερώματα που έκανε στις δυο νύφες τη αμερικανική Vogue της Άνα Γουίντουρ (Ann Wintour) όπου πίσω από τον φακό είναι σε αμφότερες τις περιπτώσεις η διάσημη φωτογράφος Άνι Λίμποβιτς.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ