2014-10-07 09:24:29
Φωτογραφία για ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΔΥΟ ΤΗΣ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΑΠΟ ΜΙΤΣΕΛ
Πάνω σε δύο ποδοσφαιριστές της Γιουβέντους θέλει μεγαλύτερη προσοχή από τους ποδοσφαιριστές του ο Μίτσελ και συγκεκριμένα τους Λιχνστάινερ και Πογκμπά.

Τεράστια προσοχή στον Λιχνστάινερ, αλλά και στον Πογκμπά έχει ζητήσει από τους παίκτες του ο Ισπανός τεχνικός, ο οποίος παρακολούθησε το παιχνίδι της Γιουβέντους με τη Ρόμα και κατέληξε πως ο Ελβετός και ο Γάλλος είναι οι ποδοσφαιριστές που πρέπει να προσέξει πολύ ο Ολυμπιακός.

Μάλιστα, τον Λιχνστάινερ τον θεωρεί βαρόμετρο για την ισορροπία της «Κυρίας» καθώς γνωρίζει πως ο Ελβετός παίρνει όλη την δεξιά πλευρά και είναι το ίδιο καλός στην άμυνα, αλλά και στην επίθεση. Ακόμα, έχει ενημερώσει πως πατάει πολύ συχνά περιοχή και μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα.

Από εκεί και πέρα, ο Πολ Πογκμπά, επίσης για τον Μίτσελ είναι ένας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται εξίσου καλά στο αμυντικό κομμάτι, όσο και στο επιθετικό και εκεί ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει δώσει ιδιαίτερη προσοχή, θεωρώντας πως αν οι ερυθρόλευκοι καταφέρουν να αντιμετωπίσουν αυτούς τους δύο, τότε τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα για τους παίκτες του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ