2014-10-07 13:27:34
Φωτογραφία για ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΕ... ΔΕΙΠΝΟ «ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΑΤΟΣ» ΑΠΟ Δ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ
Ο Παναθηναϊκός ξεκινάει τις προπονήσεις του για την αναμέτρησ του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, με τον Ιβάνοβιτς να περιμένει τους παίκτες του να επιστρέφουν υγιείς

Τυπικά η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το σπουδαίο ματς της Πέμπτης με τον Ολυμπιακό ξεκινάει από σήμερα. Οι «πράσινοι» αφού επέστρεψαν από τη Ρωσία και το τουρνουά της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, πήραν τις... ανάσες τους και άπο σήμερα επικεντρώνονται αποκλειστικά και μόνο στον Ολυμπιακό!

Το σημαντικότερο για τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς είναι να δει τα περισσότερα από τα ονόματα που βρίσκονται στο απουσιολόγιό του να... σβήνονται! Και όπως φαίνεται, τα νέα για τον τεχνικό του Παναθηναϊκού είναι ευχάριστα.

Η μαγνητική του Τζέιμς Γκιστ βγήκε «καθαρή» και ο Αμερικανός (εκτός απροόπτου) θα μπει κανονικά για προπόνηση, μαζί με τους Αντώνη Φώτση και Λευτέρη Μποχωρίδη που τις τελευταίες ημέρες ήταν εκτός.

Σήμερα, λοιπόν, ξεκινάει την προετοιμασία φου για το ματς με τον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να προσπαθεί να... «φτιάξει» τους "πράσινους". Ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΚΑΕ απόψε το βράδυ θα παραθέσει δείπνο στην ομάδα του «τριφυλλιού» θέλοντας να... ντοπάρει ψυχολογικά την ομάδα του, εν όψει του αγώνα με τους ερυθρόλευκους αλλά και της έναρξης της νέας σεζόν.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ