2014-10-07 16:07:14
Φωτογραφία για ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΥΠΟΚΛΙΣΗ ΣΤΟ ΘΡΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ... ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ! (PHOTO)
Την επόμενη εβδομάδα, ο Ολυμπιακός κάνει πρεμιέρα για τη φετινή διοργάνωση της Ευρωλίγκας, αντιμετωπίζοντας τη Βαλένθια για την πρώτη αγωνιστική της πρώτης φάσης των ομίλων.

Οι Ισπανοί με αφορμή το συγκεκριμένο παιχνίδι πραγματοποίησαν ένα... αφιέρωμα για το «φαβορί του ομίλου», όπως χαρακτηρίζουν τον Ολυμπιακό, αναφερόμενοι με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Χαρακτηριστικά, το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «nostresport.com» αναφέρει:

«Ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει τρεις φορές την Ευρωλίγκα. Η πρώτη ήταν το 1997 στη Ρώμη. Οι επόμενες δύο φορές ήταν το 2012 και το 2013. Το 2012 με μια εκπληκτική ανατροπή κόντρα στους Ρώσους της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και το 2013 ενάντια στη Ρεάλ Μαδρίτης».

Στη συνέχεια, γίνεται και αναφορά στον μεγάλο αρχηγό του Θρύλου, τον Βασίλη Σπανούλη, για τον οποίο το δημοσίευμα αναφέρει:

«Το ελληνικό ρόστερ επικεντρώνεται γύρω από τον μεγάλο σταρ Σπανούλη, ο οποίος έχει και παρελθόν στο ΝΒΑ, αγωνιζόμενος με τη φανέλα των Χιούστον Ρόκετς και είναι και ένας από τους πρωταθλητές Ευρώπης με την Ελλάδα το 2005», τονίζει αρχικά και συνεχίζει:

«Ένα πραγματικό στιλέτο με τις διεισδύσεις που επιχειρεί, αλλά και τα τρίποντα που εκτελεί. Αρκετά αθλητικός και γρήγορος, έμπειρος και ίσως ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη στην θέση του».

Επιπλέον, γίνεται αναφορά και στους Γιάννη Ιωαννίδη, Ντούσαν Ίβκοβιτς και Μίλαν Τόμιτς, μεταξύ άλλων.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ