2014-10-07 17:20:06
Φωτογραφία για ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ
Νέο κύκλο αντιπαράθεσης ανάμεσα στην κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ πυροδότησε η είδηση ότι κατά την αυριανή πρώτη μέρα συζήτησης στη Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης, θα απουσιάζει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Ο κ. Σαμαράς δεν μπορεί να παραστεί στην Ολομέλεια, καθώς θα βρίσκεται σε έκτακτη σύνοδο της Ε.Ε.. Την εναρκτήρια ομιλία αναμένεται να εκφωνήσει ο υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης. Για αδικαιολόγητη και προσβλητική για τη Βουλή απουσία έκανε λόγο ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και παράλληλα χαρακτήρισε «ακροδεξιό κέρας της κυβέρνησης» τον υπουργό Υγείας Μάκη Βορίδη, ο οποίος αναμένεται να εκφωνήσει την εναρκτήρια ομιλία, αντί του Πρωθυπουργού. 

Απαντώντας του η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη δήλωσε ότι το κόμμα τής αξιωματικής αντιπολίτευσης καθυβρίζει τον Πρωθυπουργό επειδή θα μεταβεί αυθημερόν στο Μιλάνο για την έκτακτη σύνοδο κορυφής για την απασχόληση. «Μην ανησυχεί ο κ. Τσίπρας, το μάθημά του θα το πάρει από τον Πρωθυπουργό για ακόμη μια φορά μέσα στη Βουλή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε ιδιαίτερα αιχμηρό και δηκτικό ύφος η κ. Βούλτεψη πρόσθεσε: «Πάντως, διαβεβαιώνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι οι Ευρωπαίοι ηγέτες για την επόμενη σύνοδο κορυφής που θα πραγματοποιήσουν, θα ζητήσουν οπωσδήποτε την άδεια του κ. Σκουρλέτη...», πρόσθεσε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ