2014-10-07 23:32:17
Φωτογραφία για ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΤΛΕΤΙΚΟ...
Πληθαίνουν τα... προβλήματα στην Μαδρίτη σύμφωνα με την ιστοσελίδα "footmercato.net", την ισπανική εφημερίδα «El pais» και την «Marca».

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε δεν βρίσκεται ακόμα στα αγωνιστικά επίπεδα της περασμένης σεζόν που κατέκτησε το πρωτάθλημα και έφτασε στον τελικό του Champions League.

Οι «ροχιμπλάνκος» στην Πριμέρα βρίσκονται στην 5η θέση με τέσσερις νίκες σε επτά αγώνες, ενώ και στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης έχουν μια ήττα από τον Ολυμπιακό και μια νίκη επί της Γιουβέντους. Τα πρώτα σύννεφα... ανησυχίας έχουν αρχίσει και σκεπάζουν το «Βιθέντε Καλντερόν», με τα αγωνιστικά να είναι τα εμφανή σε όλους προβλήματα της ομάδας, αλλά όχι και τα μόνα.

Το καλοκαίρι η ομάδα του «Τσόλο» ξόδεψε κοντά στα 95 εκ. ευρώ για τους Γκριέζμαν, Μάντζουκιτς, Χιμένες, Μογιά, Σικέιρα, Τσέρτσι, Ομπλάκ και Γκάμες. Τα χρήματα των πρωταθλητών Ισπανίας αρχίζουν να στερεύουν και για να γίνουν τα πράγματα ακόμα χειρότερα το χρέος τους από τους φόρους είναι το μεγαλύτερο στην Ισπανία.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα της «El pais» οι «ροχιμπλάνκος» οφείλουν 107 εκ. ευρώ στο δημόσιο. Το ποσό ξεπερνά το ένα τρίτο του συνολικού ποσού οφειλής όλων των ομάδων της Πριμέρα (301,8 εκ ευρώ).

Την στιγμή που Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Βιγιαρεάλ, Βαλένθια και Αθλέτικ Μπιλμπάο τακτοποιούν τις τρέχουσες οφειλές τους, η Ατλέτικο ζήτησε διακανονισμό των πληρωμών της για να αποφύγει τα χειρότερα.

Με την δημιουργία όλης αυτή της οικονομικής κατάστασης για την ομάδα της Μαδρίτης, η «Marca» και η «El Confidencial» δημοσιεύουν την πιθανή είσοδο του Γουάνγκ Γιανλίν στη διοίκηση της ομάδας.

Ο Γιανλίν είναι ο πρόεδρος της Dalian Wand Group και δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στην Κίνα με περιουσία που ξεπερνά τα 16,2 δις. ευρώ, σύμφωνα με το «Forbes». Ο επιχειρηματίας από την Κίνα, αν επέλθει η συμφωνία, θα αποκτήσει το 20% με τους πρωταθλητές να εκτιμούν την ένεση ρευστότητας.

Στο παρελθόν ο Κινέζος επιχειρηματίας είχε προσπαθήσει ανεπιτυχώς να επενδύσει στη Βαλένθια, τη Βιγιαρεάλ, τη Σαουθάμπτον και τη Ρόμα. Είναι πολύ πιθανό όμως ο Γιανλίν να καταφέρει τελικά να βρεθεί στην ομάδα της Μαδρίτης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ