2014-10-07 23:57:27
Φωτογραφία για ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Το ''YOU'' αποκαλύπτει την... ΕΓΚΥΜΟΣΥΜΗ της Μενεγάκη!!!
Το περιοδικό You κυκλοφορεί αύριο με την είδηση της εβδομάδας, ίσως και του μήνα! Η παρουσιάστρια που έχει δει τη ζωή της να γίνεται εξώφυλλο άπειρες φορές, θα απασχολήσει και πάλι δημοσιογράφους, πανελίστες, κοσμικούς και μη. Προφανώς και η αυριανή μέρα θα είναι αφιερωμένη, μέσα από τις εκπομπές και τα δημοσιεύματα, στη νέα είδηση που αφορά τη ζωή της Eλένης Μενεγάκη, και που αυτή τη φορά είναι πράγματι βόμβα.

Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές έχει γραφτεί ότι η Ελένη είναι έγκυος (ένα googlaρισμα θα σας αφήσεις άφωνους) αλλά αυτή τη φορά η διασταύρωση έρχεται από γυναικολόγο και όπως φαίνεται τα ευχάριστα δε θα αργήσουν να αποκαλυφθούν.

Αν αναλογιστούμε ότι η Ελένη το καλοκαίρι πόσταρε φωτογραφίες με τα παιδιά της και τον Ματέο με λεζάντες τύπου 'αυτή είναι η οικογένειά μου', τότε προφανώς και η ολοκλήρωση της σχέσης τους με ένα παιδί που θα μεγαλώσει αυτή της την οικογένεια είναι ό.τι πιο ευχάριστο θα μπορούσε να τους συμβεί. Αν είναι αλήθεια, είναι μάλλον το καλύτερο δώρο για τα γενέθλιά της που έρχονται στις 29 Οκτώβρη, αλλά και για τον Μάκη Παντζόπουλο που θα αναλάβει ένα νέο ρόλο στη ζωή του (και τη ζωή της).

Το αυριανό τεύχος του You αναμένεται να μας λύσει τις απορίες, ελπίζουμε με διασταυρωμένο ρεπορτάζ.
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ