2014-10-07 23:45:53
Φωτογραφία για Η... ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΙΡΛΟ
Ο Αντρέα Πίρλο επανακλήθηκε στην Εθνική Ιταλίας τρεις μήνες μετά την ανακοίνωσή του ότι σταματάει τις εμφανίσεις με το εθνόσημο.

Ο νέος προπονητής της «Σκουάντρα Ατζούρα», Αντόνιο Κόντε, κάλεσε τον τέως αρχηγό της για τα παιχνίδια των προκριματικών του Euro 2016 με το Αζερμπαϊτζάν και την Μάλτα.

Ο 35χρονος μέσος της Γιουβέντους, αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ, κλήθηκε μετά τον τραυματισμό του Τζιακόμο Μποναβεντούρα της Μίλαν. Ο έμπειρος παίκτης της «Βέκια Σινιόρα» ανακοίνωσε την απόσυρση του από το διεθνές ποδόσφαιρο τον Ιούνιο, αμέσως μετά την επιστροφή της Ιταλίας από το Παγκόσμιο Κύπελλο στην Βραζιλία. Ο Πίρλο, όμως, άλλαξε την απόφαση του όταν ο Αντόνιο Κόντε αντικατέστησε τον έως τότε προπονητή της «Σκουάντρα Ατζούρα», Τσέζαρε Πραντέλι.

Η επίσημη ανακοίνωση της Ιταλικής Ομοσπονδίας ήταν: «Ο προπονητής Αντόνιο Κόντε κάλεσε τον μέσο Αντρέα Πίρλο της Γιουβέντους, που θα κάνει την επιστροφή του στην εθνική ομάδα τρεις μήνες μετά την τελευταία του εμφάνιση με τους μπλε για το Παγκόσμιο Κύπελλλο. Θα φτάσει στο προπονητικό κέντρο του Κοβερτσιάνο το απόγευμα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ