2014-10-08 07:26:06
Φωτογραφία για Διαβάστε αν μπορείτε να αγοράσετε ασφάλεια, την ώρα που σας έχει σταματήσει η τροχαία
Ένας κατεργάρης οδηγός ανασφάλιστου βαν αγόρασε ασφάλεια κρυφά –ή τουλάχιστον έτσι νόμιζε– μέσω διαδικτύου την ώρα που τον είχε σταματήσει για έλεγχο η τροχαία.

Το περιστατικό συνέβη στο Σάρεϊ της Αγγλίας στις 2 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο των τακτικών ελέγχων που διενεργεί η εκεί αστυνομία.

Οι αστυνομικοί ζήτησαν από τον οδηγό του βαν να τους επιδείξει τα απαραίτητα έγγραφα, μεταξύ των οποίων η ασφάλεια και το δελτίο ΜΟΤ (αντίστοιχο του δικού μας ΚΤΕΟ). Για το δελτίο ο «ξεχασιάρης» οδηγός δεν μπορούσε εκείνη τη στιγμή να κάνει τίποτα, αγόρασε όμως επιτόπου ασφάλεια αυτοκινήτου ηλεκτρονικά, μέσω φορητής συσκευής.

Ωστόσο οι αστυνομικοί τον κατάλαβαν και του έκοψαν κλήση τόσο για το δελτίο ΜΟΤ όσο και για την ασφάλεια.

Η τροχαία του Σάρεϊ πόσταρε στο Twitter: «Σταματήσαμε ένα βαν που δεν είχε ΜΟΤ και μάλλον ούτε ασφάλεια. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου στην άκρη του δρόμου, ο κατεργαράκος αγόρασε ασφάλεια διαδικτυακά».

Όπως διευκρίνισε η τροχαία σε επόμενο μήνυμά της, ο οδηγός θα αντιμετωπίσει κανονικά τις συνέπειες του νόμου, καθώς δεν είχε ασφάλεια αυτοκινήτου την ώρα που τον σταμάτησαν για έλεγχο. «Αυτό για μας είναι λόγος για ένοχη συνείδηση» κατέληγε το εν λόγω μήνυμα.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ