2014-10-08 16:02:59
Φωτογραφία για ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΡΟΒΑΤΑ... ΕΞΑΝΤΛΗΣΑΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΣΑΝΟ!
"O Oλυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο έναν Παναθηναϊκό ανέτοιμο και με πολλά προβλήματα στο άδειο από κόσμο ΟΑΚΑ"! 

Έλα ρε προβατάκια, αλήθεια;;; Ο πανέτοιμος Ολυμπιακός, ο χωρίς προβλήματα Ολυμπιακός, ε;;;

Προφανώς γι'αυτούς οι απουσίες Ντάρντεν και Παπαπέτρου είναι λιγότερο σημαντικές από του... Λουκά και του... Χαραλαμπόπουλου (για τον Νέλσον μη μιλάτε, τον αντικαταστήσατε με τον... Γιάνις). Μη μασάτε προβατάκια, έχετε το... φορτηγό Μπατίστα και τον... Ντρου - Σλότερ. Ποιος Ντάνστον, ποιος Χάντερ και ποιος Λαφαγιέτ τώρα;

Άδειο το ΟΑΚΑ; Μα γιατί, τι έκαναν τα παιδιά και ο εφευρέτης; Σιγά μωρέ τώρα... Όταν ο Ολυμπιακός παίζει κεκλεισμένων φυσικά δεν υπάρχει θέμα, αλλά ούτε και όταν αρχίζει το πρωτάθλημα με μείον βαθμούς για πράγματα λιγότερο σοβαρά από ότι έχουν κάνει ίδιοι και έμειναν ατιμώρητοι. Αλήθεια, άδειασε ποτέ το ΟΑΚΑ σε αγώνα ΠΑΟ - Ολυμπιακός;;; Μπα, σιγά μωρέ, φωτιά στον πάγκο, με αεροβόλα σημάδευαν τους παίκτες, γιατί να αδειάσει; Ο... Σωλήνας ούτε έβλεπε, ούτε άκουγε! 


Τα υπόλοιπα, ψάξτε να τα βρείτε στον... εφερεύτη που σας δουλεύει όλους μαζί και σας κερνάει απλόχερα σανό, αφού κάνει ελληνοποίηση με τον... Παππά και τον Γιάνκοβιτς. Εκτός και αν πιστεύει κανείς από εσάς ότι θα παίζουν στην Ευρωλίγκα ο... Κόνιαρης, ο Λούντζης και ο Παπαγιάννης. Επειδή έχουμε παρατηρήσει ότι δε σας τα λένε... κάποιοι όπως είναι τα πράγματα, να σας τα πούμε εμείς. Σε δύο, το πολύ τρία χρόνια, ο εφερεύτης θα πάρει το δρόμο του... σοφέρ αφού και τα τελευταία πρόβατα του κοπαδιού θα ξυπνήσουν.

Το θέμα είναι ένα, δεν υπήρχε μία για την... ΜΠανάθα και πήρατε ότι δευτεράντζα κυκλοφορούσε, τη στιγμή που σας χαιρέτησαν όλοι αυτοί που μαζί με τα γκρι παιδάκια σας κράτησαν στον... αφρό.

Επίσης, διαβάστε και λίγο... Γκομέλσκι για τα υπόλοιπα, μπας και ξυπνήσετε από τον ύπνο που ρίχνετε και φάτε και κανένα... πουρνάρι, εκτός από σανό. Πόσους τραυματισμούς είχατε;;; Γιατί τους είχατε;;; Όλοι γνωρίζουν και ξέρουν εκτός από εσάς! Αλλά φταίει ο κακός... Γκομέλσκι που ξύπνησε ένα πρωί και είπε... "ας κάνω μία προβοκάτσια στην... Πανάθα". Άλλη δουλειά δεν είχε από το ν'ασχοληθεί μαζί σας... Ευτυχώς δηλαδή που σας προκάλεσε και το... γέλιο! Φυσικά, όταν ο κόουτς με το... τέλειο μαλλί πάρει το δρόμο της επιστροφής (μαζί με την αποζημείωση) θα βγουν όλοι και θα πουν "προαποφασισμένο ήταν, το γνώριζαν όλοι, ώρα να γυρίσει το δικό μας παιδί, ο Φράγκι."

Το ότι λείπουν παίκτες κλειδιά από το ρόστερ της ομάδας σας, Οκτώμβρη μήνα ποιος σας φταίει;

Σταματήστε λοιπόν την... προκαταβολική κλάψα για την ενδεχόμενη φάπα, αλλά και το... ηρωιλίκι για την περίπτωση που γίνει το γκρι θαύμα και ψάξτε ανάμεσά σας να βρείτε ποιος (καλύτερα ΠΟΙΟΙ) φταίνε. 

Για τις... παρθένες που λένε "έλα μωρέ στα πενήντα  ας χάσουμε και ένα" η καρδούλα σας το ξέρει... όχι για το ένα που θα χαθεί, αλλά για τα πολλά που θα ακολουθήσουν αφού δεν υπάρχει φως στον ορίζοντα ακόμα και αν ψάξετε μέχρι την... Κίνα! 

* Αλήθεια, εκείνον τον Κινέζο που είχατε, δεν τον είχατε πάρει για να κάνετε... άνοιγμα στην Ασία; Προσοχή, γιατί θα γίνει... μεγαλύτερο από ότι περιμένατε! 

ΡΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΛΕΜΕ! 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ