2014-10-08 17:07:45
Φωτογραφία για ΣΛΟΥΚΑΣ : ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΤΑ ΑΒΑΝΤΑΖ!
Στον «Γαύρο» μίλησε ο Κώστας Σλούκας και αναφέρθηκε τόσο στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, όσο και στην προετοιμασία της ομάδας.

Ο Έλληνας διεθνής σημείωσε πως ο Ολυμπιακός έχει ατού την εμπειρία και την ετοιμότητα, καθώς έχει διατηρηθεί ο βασικός κορμός, ενώ όσον αφορά στην προσπάθεια του Θρύλου, υπογράμμισε πως όλοι θα δώσουν το 100%.

«Η ομάδα είναι σαφώς καλύτερη από την περσινή και έχουν γίνει τρεις σημαντικές προσθήκες και οι παίκτες είναι κατά έναν χρόνο ακόμη πιο έμπειροι για να διαχειριστούν και να καταλάβουν σε ποιο σύλλογο βρίσκονται. Θεωρώ, λοιπόν, ότι ο Ολυμπιακός θα είναι πιο έτοιμος και θα κάνει σίγουρα καλύτερη πορεία από την περσινή», ανέφερε ο Σλούκας και συνέχισε για τον αυριανό αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

«Φαινομενικά ο Ολυμπιακός έχει ένα αβαντάζ. Και αυτό διότι έχει ομοιογένεια από την περσινή χρονιά. Είναι πιο έμπειρη ομάδα και κακά τα ψέματα είναι και πιο έτοιμη ομάδα. Ο Παναθηναϊκός παίζει στην έδρα του, αν και ουσιαστικά είναι πληγωμένος λόγω των τραυματισμών του και φαίνεται να είναι λίγο πίσω αναφορικά με τον Ολυμπιακό. Αυτό που υπόσχεται κάθε παίκτης στον Ολυμπιακό, είναι πως θα δώσει το 100% των δυνάμεών του».


Από εκεί και πέρα, μίλησε και για τον εαυτό του, εμφανιζόμενος αισιόδοξος πως και η ομάδα θα μπορέσει να πετύχει. «Προσπαθώ να κάνω αυτό που μου ζητάει ο προπονητής μου στο παρκέ. Σίγουρα θα υπάρχουν και καλές στιγμές και κακές στη διάρκεια της χρονιάς, εγώ αυτό που θέλω να ευχηθώ και σε εμένα και τους συμπαίκτες μου, είναι να υπάρχει υγεία και ο Ολυμπιακός θα βαδίσει σε σωστά μονοπάτια. Είμαι σίγουρος».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ