2014-10-09 09:40:13
Φωτογραφία για Υψηλοί τόνοι μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης...
Η κόντρα σε υψηλούς τόνους μεταξύ του αντιπροέδρου της Βουλής και βασικού εισηγητή της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιάννη Δραγασάκη και του υπουργού Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη, έδωσε τον τόνο της πρώτης ημέρας της συζήτησης για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Επί της ουσίας η χθεσινή ημέρα στη Βουλή τα είχε όλα. Και υψηλούς τόνους έναντι του ΣΥΡΙΖΑ από πλευράς κυβέρνησης, με τον υπουργό Υγείας Μάκη Βορίδη να κάνει αναφορά στα δύο άκρα του πολιτικού συστήματος και την άλλη πλευρά να σηκώνει το γάντι της αντιπαράθεσης με αιχμές για επιλεκτική αντιμετώπιση επιχειρηματικών συμφερόντων, αλλά και αναφορές στην απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να μην παρευρίσκονται τα στελέχη του στα ίδια τηλεοπτικά πάνελ με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη.

Σε υψηλούς τόνους αναμένεται να κυλήσει και η σημερινή δεύτερη ημέρα της συζήτησης. Η μεν συγκυβέρνηση αναμένεται να επιχειρήσει να καταδείξει «το ανέφικτό των προτάσεων του ΣΥΡΙΖΑ», προβάλλοντας παράλληλα το επιχείρημα ότι «για πρώτη φορά υπάρχει φως στο βάθος του τούνελ της ελληνικής κρίσης χρέους», ενώ η αξιωματική αντιπολίτευση αναμένεται να επαναλάβει από την πλευρά της τα περί «μαγικής εικόνας» του Πρωθυπουργού που βρίσκεται σε αντιδιαστολή με την πραγματική κατάσταση της ελληνικής κοινωνίας. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ