2014-10-09 12:37:50
Φωτογραφία για Σκότωσαν σκύλο γιατί δάγκωσε ένα κοριτσάκι!
Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η πρωτοφανής κτηνωδία στο Πέραμα Ιωαννίνων όπου  άγνωστοι σκότωσαν και πέταξαν σε μια χαράδρα,γιατί προηγουμένως είχε δαγκώσει ένα κοριτσάκι!

Όλα ξεκίνησαν χθες το απόγευμα,όταν η μητέρα ενός μικρού κοριστιού,τηλεφώνησε στην αστυνομία και έντρομη ανέφερε πως ένα τσοπανόσκυλο, δάγκωσε την μικρή στο αριστερό της πόδι και πως η ίδια,με το αυτοκίνητό της,την μετέφερε στον Νοσοκομείο Χατζηκώστα Ιωαννίνων,το οποίο και εφημέρευε.Αμέσως ξεκίνησαν ΈΡΕΥΝΕΣ της αστυνομίας,προκειμένου να εντοπιστεί ο ιδιοκτήτης του σκυλιού.Αργά το βράδυ,οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εντοπίσουν.

Ο ιδιοκτήτης όμως του σκύλου,τους δήλωσε πως το άτυχο ζώο θανατώθηκε!Στις επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών,απάντησε πως άγνωστος σε αυτόν άνδρας,σκότωσε τον σκύλο και τον πέταξε σε μία χαράδρα,στους πρόποδες του όρους Μιτσικέλι!

Ωστόσο δεν έδωσε στους αξιωματικούς της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. περισσότερα στοιχεία και με εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία για την επίθεση του τσομπανόσκυλου στο κοριτσάκι.

Το συγκεκριμένο περιστατικό,όπως και αυτό που συνέβη πριν λίγες ημέρες στη γειτονική Άρτα,αναδεικνύει πόσο απαραίτητη είναι η παιδεία και η ευαισθητοποίηση για τα ζώα από το σχολείο και η ενημέρωση των πολιτών συνεχώς από δήμους, φιλοζωικές κλπ...
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ