2014-10-09 16:35:21
Φωτογραφία για Κατάστημα γνωστής αλυσίδας ένδυσης καταφθάνει τον Νοέμβριο στο κέντρο της Πάτρας
Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες σε διώροφο νεοκλασικό κτίριο στο κέντρο της Πάτρας, στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου όπου θα στεγαστεί το πολυτελές κατάστημα γνωστής και επιτυχημένης εταιρείας ειδών ένδυσης (γυναικείων και ανδρικών), η οποία μάλιστα ήδη απαριθμεί 28 καταστήματα σε 8 πόλεις της Ελλάδας.

Τα μαγαζιά της Αθήνας για παράδειγμα έχουν μεγάλη κίνηση και δυνατό τζίρο. Ο λόγος λοιπόν για την Σουηδική αλυσίδα ένδυσης H&M, Hennes & Mauritz, τα ρούχα της οποίας έχει διαφημίσει από το διάσημο μοντέλο Τζέρι Χολ μέχρι τον μουσικό Μπράιαν Φέρι και τον Άγγλο άσσο του ποδοσφαίρου Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Το κατάστημα της Πάτρας που θα ανοίξει στα τέλη του φθινοπώρου 2014 (θα προλάβει έτσι την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων) και θα προσφέρει μόδα για την γυναίκα και τον άντρα σε ένα χώρο κοντά στα 1.100 τ.μ., έρχεται να συμπληρώσει το ήδη υπάρχον παιδικό Η&Μ κατάστημα που λειτουργεί στην Αγίου Νικολάου 25.

Σημειώνεται ότι η Η&Μ Ελλάδος είναι υποκατάστημα της Η&Μ Group και ξεκίνησε τη λειτουργία της το Μάρτιο του 2007 στην οδό Σταδίου στο κέντρο της Αθήνας. Σήμερα, η εταιρεία απαριθμεί 28 καταστήματα σε 8 πόλεις: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ρόδο, Ιωάννινα, Ξάνθη, Πάτρα και Κομοτηνή.

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ