2014-10-09 18:14:40
Φωτογραφία για ΚΟΒΑΖΙΤΣ ΚΑΙ ΙΒΑΝΟΒΙΤΣ ΑΝΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΒΕΣΟΒΙΤΣ ΚΑΙ... ΑΠΟΡΟΥΝ!
Οι Σέρβοι προπονητές Κόβαζιτς, Ιβάνοβιτς εξέφρασαν την απορία τους για την απόκτηση της Τζοβάνας Βέσοβιτς.

Ο προπονητής του Πανναξιακού Ζόραν Κόβαζιτς και του Μαρκόπουλου Βέσκο Ιβάνοβιτς μίλησαν για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού Τζοβάνα Βέσοβιτς.

Ο Σέρβος προπονητής του Πανναξιακού Ζόραν Κόβαζιτς είπε στο "Φως" για την Βέσοβιτς... "την είχα παίκτρια το 2005 όταν πήραμε το αργυρό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νεανίδων στην Άγκυρα και αναδείχθηκε κορυφαία παίκτρια της διοργάνωσης.

Μαζί με τη Μπραμπόροβα είναι το καλύτερο δίδυμο ξένων παικτριών στο πρωτάθλημα. Η Τζοβάνα είναι άριστη στην υποδοχή και στην άμυνα, ενώ διαθέτει πολύ καλή τεχνική και έκρηξη στην επίθεση. Παίζει τη γρήγορη μπάλα και δύσκολα κόβεται. Δουλεύει σκληρά, δεν προκαλεί προβλήματα στον προπονητή και είναι καλό παιδί".

Ο Σέρβος προπονητής του Μακρόπουλου Βέσκο Ιβάνοβιτς είπε: "επί πολλά χρόνια ήταν η τρίτη ακραία της εθνικής Σερβίας, πίσω από τη Νίκολιτς και την Μόλναρ. Σπουδαία παίκτρια με τεράστια εμπειρία, αφού έπαιξε στο Τσάμπιονς Λιγκ με διάφορες ομάδες. Θα είναι μακράν η καλύτερη παίκτρια του πρωταθλήματος και απορώ πως ήρθε στην Ελλάδα. Έχει πολύ υψηλό κασέ. Ξεκίνησε στις Εθνικές ομάδες από τα 16 χρόνια της και αναδείχθηκε πολυτιμότερη παίκτρια του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Είναι πολύ καλή επιθετικός, σπάνια την κόβει το αντίπαλο μπλοκ. Η επίθεση είναι το καλύτερο της".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ