2014-10-10 13:30:05
Φωτογραφία για ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ Ο ΝΤΟΥΡΜΑΖ... *ΒΙΝΤΕΟ*
Την απογοήτευσή του για την αδυναμία της Σουηδίας να αξιοποιήσει τον παράγοντα έδρα και να πετύχει την πρώτη της νίκη στα προκριματικά του EURO 2016 εξέφρασε ο Τζίμι Ντουρμάζ αμέσως μετά το ματς.

Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης των Σκανδιναβών που βρέθηκαν να χάνουν νωρίς από την αντίπαλο τους και δεν μπόρεσαν λίγα λεπτά αργότερα να αξιοποιήσουν το πέναλτι το οποίο αυτός κέρδισε ενώ ήταν στο β ‘ μέρος ο δημιουργός της ισοφάρισης το οποίο πέτυχε ο Τοϊβόνεν.

«Αυτή τη στιγμή είμαι απογοητευμένος. Είχαμε τις ευκαιρίες να νικήσουμε , χάσαμε πέναλτι αλλά αυτά συμβαίνουν κάποιες φορές. Αυτ’ό είναι το ποδόσφαιρο» είπε χαρακτηριστικά ο Ντουρμάζ που αναφέρθηκε και στις μεγάλες απουσίες της ομάδας του με σημαντικότερη ασφαλώς εκείνη του ηγέτη και σκόρερ Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

«Πάντα είναι διαφορετικά να αγωνίζεσαι δίχως τον Ζλάταν και τον Άλμπιν (Έκνταλ). Είναι δύο καλοί παίκτες, ειδικά ο Ζλάταν. Με αυτόν στον αγωνιστικό χώρο κάνουμε διαφορετικό παιχνίδι. Σήμερα ο Όλα πέτυχε γκολ και αυτό είναι καλό για εκείνον αλλά δεν είναι καλό που τραυματίστηκε και πλέον πρέπει να ανησυχούμε και για αυτόν» είπε ο Σουηδός μέσος και πρόσθεσε «συνήθως παίζω στα πλάγια αλλά με τον Αλμπίν τραυματία πήγα στη μεσαία γραμμή και έπαιξα εκεί. Ένιωσα καλά σ’ αυτή τη θέση δεν υπάρχει πρόβλημα για εμένα».

Δείτε το βίντεο:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ