2014-10-10 15:50:18
Φωτογραφία για Η ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ... ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ;;;
Η χθεσινή ήττα του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό και ουσιαστικά η απώλεια του πρώτου τροπαίου της σεζόν, έφερε όπως αναμενόταν κλυδωνισμούς στο Λιμάνι.

Η αντίδραση των οπαδών του Θρύλου να περιμένουν την αποστολή στο ΣΕΦ με… άγριες διαθέσεις και κυρίως η έντονη αποδοκιμασία που δέχθηκε ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Γιώργος Μπαρτζώκας, ήταν φανερό πως θα επέφερε εξελίξεις.

Η θέση του, ήταν έτσι και αλλιώς δύσκολη μετά τον αποκλεισμό από τους «πράσινους» και την εικόνα που έδειξε για ένα ακόμα παιχνίδι η ομάδα στο ΟΑΚΑ, αλλά και η αγανάκτηση του κόσμου, φαίνεται πως ίσως οδηγήσει σε εξελίξεις και αποφάσεις.

Για την ώρα και παρά την έντονη φημολογία, ο Έλληνας τεχνικός δεν έχει μιλήσει με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, αδελφούς Αγγελόπουλους, οπότε δεν ισχύει το ότι έχει υποβάλει την παραίτησή του.

Αυτό δε σημαίνει πως αποκλείεται να το κάνει τις επόμενες ώρες, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα, χθες βράδυ μιλώντας σε συνεργάτες του και απαντώντας στους οπαδούς, τόνιζε: «Αφού το πρόβλημα είμαι εγώ, να φύγω».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ