2014-10-10 15:36:54
Φωτογραφία για Σταυρούλα Ξουλίδου: Αρνούμαστε να σας παράσχουμε Ψήφο Εμπιστοσύνης
Η Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης, Σταυρούλα Ξουλίδου, τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής σχετικά με την παροχή Ψήφου Εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση στις 10/10/2014 Στην ομιλία της η κα Ξουλίδου ανέφερε μεταξύ άλλων: …«ο καλύτερος τρόπος για να μάθεις αν μπορείς να εμπιστευτείς κάποιον είναι να τον εμπιστευτείς. Ο ελληνικός λαός, λοιπόν, σας εμπιστεύτηκε το μέλλον του και εσείς κάνατε ότι είναι δυνατόν προκειμένου να το υποθηκεύσετε. Εδώ ήμασταν πριν από ένα χρόνο και συζητούσαμε για όλα τα προβλήματα του ελληνικού λαού, τα οποία είχατε υποσχεθεί και τότε ότι θα αντιμετωπίζατε. Δεν το κάνατε όμως… Αντιθέτως συνεχίσατε το καταστροφικό σας έργο σε όλες τις σημαντικές κοινωνικές δομές».

Η κα Ξουλίδου συνέχισε την ομιλία της υπογραμμίζοντας ότι η συγκυβέρνηση δεν έχει την πυγμή να τα βάλει με τα οργανωμένα συμφέροντα και να αντιμετωπίσει την κατακραυγή του ελληνικού λαού, ο οποίος θα την «δωροδοκήσει» με ένα εκλογικό αποτέλεσμα, αντάξιο της ιλαρής πολιτικής που έχει προσφέρει.


Εν συνεχεία τόνισε ότι: «Για να υπάρξει πραγματική αναδιάρθρωση, χρειάζονται ικανές προσωπικότητες, απαλλαγμένες από ιδιοτελείς και προσωπικούς σκοπούς, δραστικές πολιτικές αποφάσεις και κυρίως αίσθημα πατριωτισμού και ευθύνης.

Ακολούθως κατηγόρησε τη συγκυβέρνηση ότι έχει εγκληματήσει σε βάρος ενός ολόκληρου έθνους και την κάλεσε να παραιτηθεί».

Ολοκληρώνοντας την ομιλία της η κυρία Ξουλίδου ξεκαθάρισε τη βούληση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ λέγοντας τα εξής:

«Αρνούμαστε να σας παράσχουμε Ψήφο Εμπιστοσύνης και καλούμε όλους τους συναδέλφους βουλευτές να σταθούν με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο εθνικό χρέος και στις υποχρεώσεις που όλοι έχουμε αναλάβει ενώπιον του λαού. Εμείς πάντως δεν πρόκειται να γίνουμε συνένοχοι στην πορεία καταστροφής της χώρας την οποία κάποια εγχώρια και διεθνή συμφέροντα έχουν χαράξει».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ