2014-10-10 18:10:16
Φωτογραφία για ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΤΟΥ EURO 2016!
Η Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου είναι η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή φακέλων αναφορικά με τα τηλεοπτικά δικαιώματα της τελικής φάσης του EURO 2016, η οποία διεξάγεται στη Γαλλία και για πρώτη φορά με τη συμμετοχή 24 ομάδων.

Τον διαγωνισμό θα «τρέξει», όπως και στα προκριματικά του EURO 2016, η εταιρεία CAA Eleven και η προκήρυξη αφορά συνολικά 35 ευρωπαϊκές χώρες, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr".

Το… νέο είναι πως δεν είναι απαραίτητο τα δικαιώματα της τελικής φάσης να καταλήξουν σε «ελεύθερο» κανάλι. Εξ ου και μπαίνουν στο κόλπο και τα συνδρομητικά (Nova και OTE στη χώρα μας). Αν όντως τα δικαιώματα καταλήξουν σε συνδρομητικό κανάλι, βάσει νομοθεσίας θα πρέπει να μεταδοθούν από «ελεύθερο» οι αγώνες της εθνικής κάθε χώρας αλλά και ο τελικός. Και μόνο.

Κάτι που, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, προφανώς προδιαθέτει για υποβολή υποψηφιοτήτων με συνεργασίες, όπως έγινε στο περσινό Ευρωμπάσκετ και το φετινό Μουντομπάσκετ, όπου συνεργάστηκαν ΟΤΕ TV και ΑΝΤ1, ή στα προκριματικά του EURO 2016 όπου τους αγώνες της Εθνικής δείχνει και η ΝΕΡΙΤ και ο ΟΤΕ (και όλα τα άλλα ματς, ο ΟΤΕ TV).


Η διοργανώτρια Γαλλία και οι 23 εθνικές ομάδες που θα προκριθούν στα τελικά EURO 2016, θα χωριστούν σε 6 ομίλους των τεσσάρων ομάδων, με τις δύο πρώτες και τις τέσσερις καλύτερες τρίτες κάθε ομίλου να προκρίνονται στη φάση των «16». Με την αύξηση των ομάδων από 16 σε 24, αυξάνονται κατά πολύ και τα παιχνίδια της τελικής φάσης: από 31 σε 51. Εξ ου και το τηλεοπτικό ενδιαφέρον είναι τεράστιο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ