2014-10-10 18:22:42
Φωτογραφία για ΤΩΡΑ... ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙ-ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ!
Έγινε το αυτονόητο και ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Ολυμπιακού (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Η λύση ήταν η καλύτερη για όλες τις πλευρές, αφού αν συνεχιζόταν η  συνύπαρξη θα είχαμε... ιστορίες στην πρώτη "στραβή" που θα ερχόταν, ειδικά αν αυτή τύχαινε στο ΣΕΦ.

Τον τιμάει το γεγονός ότι παραιτήθηκε  και δεν έκατσε πάνω στο συμβόλαιό του, μπράβο του γι'αυτό, αλλά... μέχρι εκεί. 

Ας πάμε όμως στην επόμενη μέρα Ο Μίλαν Τόμις θα κοουτσάρει την ομάδα στον  αγώνα με τον Απόλλωνα Πάτρας την Κυριακή, αλλά για μόνιμη λύση τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή ΔΕΝ κάνει. 

Δικό μας παιδί, τσαμπουκάς, αλλά για να πετύχεις στο υψηλότερο επίπεδο θέλεις κι άλλα... Πιθανότατα στο μέλλον να είναι στον πάγκο μας για πολλά χρόνια, αλλά όχι τώρα. 

Οι υποψήφιοι που έχουν ακουστεί, Γιάννης Σφαιρόπουλος, Σάσα Τζόρτζεβιτς, Φώτης Κατσικάρης, καθένας έχει τα υπέρ και τα κατά του... Η διοίκηση πρέπει να κάνει γρήγορς κινήσεις και να φέρει την καλύτερη δυνατή λύση στον πάγκο της ομάδας γιατί η Ευρωλίγκα δεν μπορεί να περιμένει.

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι που και μπάσκετ γνωρίζουν και την αντίδραση του κόσμου έλαβαν σοβαρά υπόψιν οφείλουν να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή ακόμα και αν χρειαστεί να γίνει μία οικονομική υπέρβαση. Τόσο στο θέμα του προπονητή, όσο πιθανότατα και κάποιας προσθήκης παίκτη...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ