2014-10-10 19:43:03
Φωτογραφία για ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΑΛΛΑ... ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ!
Δεν ξέρουμε πόσοι από εσάς γνωρίζετε πως στήθηκε το συγκεκριμένο blog πριν από ακριβώς 5 χρόνια (10/10/2009) και με την αγάπη σας έφτασε στο σημείο που έφτασε. Κάποια στιγμή θ'αναφερθούμε λεπτομερώς σε αυτό Η αγάπη μας για τον Ολυμπιακό μας έφερε κοντά με χιλιάδες οπαδούς του Ολυμπιακού και νιώσαμε περήφανοι όταν ακόμα και σε στιγμές διακοπών μπαίναμε σε μαγαζί στην Τήνο, ή την Χαλκίδα, αλλά και σε κάποια άλλα μέρη και βλέπαμε τους ιδιοκτήτες να διαβάζουν το blog μας ή να μας μιλάνε γι'αυτό.

Συγχωρέστε μας τον μικρό πρόλογο, αλλά επειδή η χθεσινή ήττα στο μπάσκετ μας έκοψε την... όρεξη για ένα μικρό πάρτι που ετοιμάζαμε, θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε γι'αυτά τα 5 χρόνια που είμαστε μαζί.

Ας πάμε όμως στο θέμα μας, γιατί δεν είναι να στεκόμαστε σε... τούρτες με κεράκια τη στιγμή που οι εξελίξεις στην αγαπημένη μας ομάδα τρέχουν και η αδυναμία μας στο τμήμα μπάσκετ του συλλόγου (για μία σειρά από -και προσωπικούς- λόγους) δεν μπορεί να κρυφτεί.


Ο Γιώργος Μπαρτζώκας λοιπόν παραιτήθηκε όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα. Για μας, ήταν ο πρώτος υπεύθυνος όχι μόνο της χθεσινής ντροπιαστικής ήττας, αλλά και της περσινής αποτυχίας στους τελικούς του πρωταθλήματος και δεν κρυφτήκαμε ποτέ πίσω από το δάχτυλό μας.

Όμως...

Ο Μπαρτζώκας δεν είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για τις συγκεκριμένες αποτυχίες. Στην ομάδα φταίνε κι άλλα πράγματα. Το κυριότερο για εμάς είναι η νοοτροπία κάποιων παικτών της ομάδας που προφανώς δεν έχουν τα... cojones να φοράνε αυτή τη φανέλα. Πράγμα που παρουσιάζουν ανελλιπώς όταν παίζουν με τους... άλλους. Δεν είναι δυνατόν να παίζουν καλό μπάσκετ στην Ευρωλίγκα, να κάνουν τη Ρεάλ Μαδρίτης να "φτύσει αίμα" σε 5 αγώνες και με αντιπάλους τους παίκτες του... Αλβέρτη, του Πεδουλάκη και τώρα του Ιβάνοβιτς να είναι εξαφανισμένοι.

Δε θα σταθώ πουθενά αλλού, ούτε σε βολές, ούτε σε λάθη, ούτε στο... κοιμισμένο ξεκίνημα,ούτε στην βιαστική επίθεση του Σλούκα που είχε 16" και έκανε την επίθεση χρησιμοποιώντας τα 10" απ'αυτά, αλλά ούτε και σε τίποτα άλλο.

Αλλά στα 6.2 με επαναφορά κάτω από το καλάθι τους να μην βρεθεί ΕΝΑΣ να κάνει φάουλ λίγο μετά το κέντρο του γηπέδου (που ΔΕΝ τους έστελνε σε βολές) είναι τουλάχιστον τραγικό.

Ακόμα και αν δεν το ζήτησε ο Μπαρτζώκας (που το ζήτησε όπως κάποιοι είπαν), το φάουλ το κάνεις μόνος σου και τελειώνεις τον αγώνα. Τόσα χρόνια στα γήπεδα δεν επιτρέπουν να θες... προτροπή από τον προπονητή για να κάνεις αυτό το φάουλ. Σε δημοτικά σχολεία, σε παρέες που παίζουν παιδάκια χωρίς προπονητές, αυτό κάνουν! Αντ'αυτού, κάνατε τι ακριβώς; Κλείσατε το τρίποντο και έμεινε η ρακέτα άδεια, τη στιγμή που θαχάνατε ακόμα και αν πετύχεναν δίποντο, όπως και έγινε και μάλιστα με... κάρφωμα!  Δεν υπάρχουν αυτά...

Γι'αυτό λοιπόν ξυπνήστε γιατί θα είστε οι επόμενοι που θα πάρει η "μπάλα". Σεβασμός στο νέο προπονητή, όποιος και αν είναι αυτός γιατί στ'αυτιά μας έφτασαν κάποιες... φήμες που μιλάνε για όχι τις καλύτερες δυνατές των σχέσεων στ'αποδυτήρια. Δε λέμε ότι υπάρχει κάποιο... τρομερό πρόβλημα, αλλά το μυστικό της επιτυχίας αυτής της ομάδας τα προηγούμενα χρόνια ήταν το οικογενειακό περιβάλλον... Βρείτε τρόπο να το χτίσετε και πάλι, χωρίς μικρο-εγωισμούς και πείσματα.

Ο κόσμος θα σας στηρίξει, αλλά δεν είναι χαζός... Και βλέπει και καταλαβαίνει. Όποιος δε μπορεί να σηκώσει τη φανέλα, ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ, ας πάει στη διοίκηση να λύσει το συμβόλαιό του και... καλό δρόμο στις Τουρκίες και τις Ρωσσίες που δεν υπάρχει... πίεση και υπάρχουν (πολλά) λεφτά.

Υ.Γ1 : Έχει σκεφτεί κανείς ότι ο... χαρτοπόλεμος μπορεί να επηρεάζει τους παίκτες πριν από κάθε αγώνα;

Υ.Γ2 : Για τις μεταγραφικές κινήσεις δε θα κάνουμε καμία αναφορά, γιατί ήταν επιλογές του πρώην προπονητή. Ξέρουμε την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, δε ζητάμε να ξοδεύουν οι Αγγελόπουλοι ένα καράβι λεφτά σε κάθε μεταγραφική περίοδο. Όμως με τα ίδια λεφτά που δαπανήθηκαν οι λύσεις θα μπορούσαν να είναι καλύτερες και το ρόστερ της ομάδας πληρέστερο.

Δείτε την ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός για το τέλος της συνεργασίας με τον Μπαρτζώκα ΕΔΩ

Δείτε τη δήλωση του Μπαρτζώκα μετά το "διαζύγιο" ΕΔΩ
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ