2014-10-11 14:27:11
Φωτογραφία για ΝΤΟΥΡΜΑΖ : ΕΙΧΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙ! (ΡΗΟΤΟ)
Πρόσωπο των ημερών στη Σουηδία ο Τζίμι Ντουρμάζ, ο οποίος κόντρα στη Ρωσία είχε καλή απόδοση και βοήθησε την εθνική του ομάδα να ισοφαρίσει και να σώσει την παρτίδα. Ο Σουηδός διεθνής του Ολυμπιακού, ο οποίος είναι από τους βασικότερους της Σουηδίας, μίλησε τόσο για το παιχνίδι όσο και για το Θρύλο.

Ξεκινώντας τις δηλώσεις του για τον Ολυμπιακό, είπε. «Υπάρχει μεγάλη διαφορά επιπέδου εδώ που βρίσκομαι. Στα πάντα. Από τη στιγμή που παίζεις στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, όλοι γνωρίζουν ποιος είσαι. Όπου και να πας, όλοι σε αναγνωρίζουν και εύκολα, μάλιστα», ανέφερε ο Ντουρμάζ, για να αποκαλύψει πως υπήρχε κι άλλη ομάδα που ενδιαφερόταν να τον κάνει δικό της.

«Ήταν πολύ κοντά (η Εσκίσεχιρ)», ενώ πρόσθεσε, λέγοντας γιατί έχει το όνομά του στη φανέλα και όχι το επίθετό του.

«Έτυχε. Όταν πήγα στην Τουρκία, θεώρησα πιο κουλ να έχω το Τζίμι. Όταν πήγα στον Ολυμπιακό, μου είπαν ότι το Τζίμι είναι καλύτερο».


Από εκεί και πέρα, αναφέρθηκε στη θέση του, καθώς κόντρα στο Λιχτενστάιν, μάλλον θα γυρίσει ξανά στην πτέρυγα. «Μου αρέσει να παίζω στο κέντρο. Μου αρέσει επίσης και στα άκρα, αλλά τότε έχω συνεχώς την μπάλα στα πόδια μου. Μου αρέσει όλο και περισσότερο να είμαι στο κέντρο».

Ερωτηθείς για την απόδοσή του στο ματς με τη Ρωσία, όπου συμμετείχε σχεδόν σε κάθε φάση στην επίθεση, ανέφερε. «Είχα τρελαθεί! Είχα αρρωστήσει. Ποτέ δεν ήμουν τόσο τρελαμένος. Δεν είχε σημασία ποιον είχα αντίπαλο. Απλά έτρεχα γύρω του. Ίσως αυτό να προέρχεται από τον αγώνα με τη Μάλμε. Από τη στιγμή που δεν είχαμε αγώνα πρωταθλήματος, είχα να παίξω 1.5 εβδομάδα».

Αφού χαρακτήρισε καλό παίκτη και άνθρωπο τον Ερκάν, αναφέρθηκε στο τι θα γίνει σε περίπτωση που ο Ιμπραΐμοβιτς αποχωρήσει από την Εθνική.

«Υπάρχει και ο Ερκάν», αποκρίθηκε χαριτολογώντας αναφορικά με τα λεγόμενα του Ερκάν, ο οποίος είχε πει ότι αφού θα σταματήσει κάποια στιγμή ο Ιμπραΐμοβιτς, τη θέση του μπορεί να την πάρει ο Ντουρμάζ.

«Ξέρω τι μπορώ να κάνω και τι πρέπει να κάνω για να πετύχω τους στόχους μου. Πάντα είχα αυτοπεποίθηση, διαφορετικά δεν θα ήμουν εδώ που βρίσκομαι. Στο εξωτερικό είναι σκληρά, πολύ σκληρά. Στη Σουηδία κάνεις ένα κακό παιχνίδι και αυτό είναι. Στο εξωτερικό σου φωνάζουν ακόμα και αν κάνεις ένα άσχημο πρώτο ημίχρονο. Ποτέ δεν νευριάζω σε ένα παιχνίδι. Ίσως μερικές φορές λίγο, αλλά ποτέ δεν χάνω τον έλεγχο. Αγαπώ τα μεγάλα παιχνίδια, δεν υπάρχει λόγος να έχεις άγχος σε αυτά», συνέχισε.

Σε ερώτηση ρεπόρτερ που τον θέλει να βλέπει βίντεο του Ροναλντίνιο για να τονώνεται η αυτοπεποίθησή του, ο Ντουρμάζ συνέχισε. «Με ενθουσιάζει. Είναι ο καλύτερος όλων των εποχών. Μου δίνει έμπνευση να τον βλέπω. Είναι ένας συνδυασμός γκολ, κόλπων, πάσας και ντρίμπλας».

Τέλος, αναφέρθηκε και στα όσα συμβαίνουν στη Συρία. Ναι μεν γεννήθηκε στο Έρεμπρο, αλλά ο πατέρας του είναι Τούρκος και η μητέρα του από τον Λίβανο. «Στη Συρία πήγα το 2008. Ο Λίβανος με κάλεσε στην Κ21, αλλά καλύτερα στη Σουηδία. Ο παππούς μου έχει γεννηθεί στη Συρία, αλλά δεν έχω κάποιον γνωστό τώρα εκεί. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψεις αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Αυτοί που τα κάνουν αυτά δεν είναι άνθρωποι. Δεν ξέρω πώς να τους αποκαλέσω. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ένας άνθρωπος μπορεί να κάνει κακό στον άλλον και να το χαίρεται. Για μένα είναι ακατανόητο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ