2014-10-12 14:07:24
Φωτογραφία για «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΑΜΕΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΙΟ ΤΗΣ ΡΟΜΑ»
Τη Γιουβέντους αντιμετωπίζει για την τρίτη αγωνιστική του Champions League ο Ολυμπιακός, ο οποίος θέλει τη νίκη προκειμένου να μείνει στο κόλπο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του θεσμού.

Όπως είχαμε αναφέρει και παλιότερα ο Ολυμπιακός θα ζητήσει πληροφορίες από τη Ρόμα, προκειμένου να μάθει τους τρόπους αντιμετώπισης της «Βέκια Σινιόρα».

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα, αρμοδιότεροι να μιλήσουν για αυτό, είναι οι τρεις πρώην παίκτες του Ολυμπιακού που παίζουν στη Ρόμα και δεν είναι άλλοι από τους Μανωλά, Χολέμπας και Τοροσίδη, οι οποίοι πρόσφατα αντιμετώπισαν τη Γιουβέντους στο Τορίνο και μπορεί να έχασαν με 3-2, αλλά οι πληροφορίες που έδωσαν στον Ολυμπιακό, θα αποβούν χρήσιμες στον Μίτσελ.

«Σύμφωνα με την Tuttosport, οι Έλληνες ζήτησαν άμεση πληροφόρηση από το τρίο (Μανωλάς, Χολέμπας, Τοροσίδης). Ο Ολυμπιακός ζήτησε να μάθει τα μυστικά της Γιουβέντους μετά το παιχνίδι που έγινε στο Τορίνο, προκειμένου να κερδίσουν τη Μεγάλη Κυρία στο Champions League», γράφει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ