2014-10-13 09:16:26
Φωτογραφία για Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας...
ΚΡΙΟΣ Η συνάντηση με ένα φιλικό πρόσωπο θα σας γεμίσει με ενθουσιασμό, καθώς θα σας δοθεί η ευκαιρία να καταλήξετε από κοινού σε μια επιχειρηματική ιδέα. Ελέγξτε προσεχτικά τους όρους κι αν τελικά συμπορευτείτε επαγγελματικά, θα σας ωφελήσει και τους δυο σας, καθώς θα είναι αρκετά προσοδοφόρα η νέα σας επιχείρηση. Προσέξτε τα οικονομικά σας και αν είστε γονείς, προσπαθήστε να βάλετε κάποια όρια στις αγορές σχετικά με τα παιδιά, για να μη βγείτε εκτός προϋπολογισμού λόγω της αδυναμίας σας να τους αρνηθείτε κάποια πράγματα που μπορεί να θέλουν.

ΤΑΥΡΟΣ Πιθανόν να δυσκολευτείτε κατά τη διάρκεια της ημέρας να επικοινωνήσετε με ένα κοντινό σας πρόσωπο που έχει κλειστεί στον εαυτό του και στις σκέψεις του. Μην προσπαθήσετε ξανά εσείς να το προτρέψετε για να σας ανοιχτεί, αλλά δώστε του κάποιο χρόνο ώστε να σας πλησιάσει από μόνο του όταν θα νιώσει έτοιμο. Η ανάγκη σας για ταξίδια, θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε μέσω του διαδικτύου νέους προορισμούς που θα σας συναρπάσουν και θα συλλέξετε αρκετές πληροφορίες, ώστε όταν θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ένα ταξίδι, να είστε αρκετά ενημερωμένοι αλλά να έχετε και πολλές εναλλακτικές λύσεις.


ΔΙΔΥΜΟΙ Κάποια χρήματα θα σας επιστραφούν πιθανόν από ένα φιλικό σας πρόσωπο, αλλά καθώς δε θα είναι όλο το ποσό που του είχατε δανείσει αρχικά, θα πρέπει να συμπληρώσετε κι από τα δικά σας, ώστε να μπορέσετε να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας. Ένα τηλεφώνημα σχετικά με την κλήρωση του ονόματός σας και το υπέρογκο ποσό που υποτίθεται πως κερδίσατε, θα είναι παγίδα, καθώς θα σας ζητήσουν προσωπικά δεδομένα με στόχο να σας εξαπατήσουν και να σας υποκλέψουν ακόμη και χρήματα από το λογαριασμό σας. Φροντίστε να είστε πολύ προσεχτικοί σε ποιους δίνετε τα στοιχεία σας και μην πείθεστε από τον κάθε τσαρλατάνο ΚΑΡΚΙΝΟΣ Αρκετά φορτωμένη θα είναι η μέρα από πλευράς υποχρεώσεων και υπάρχει κίνδυνος να καταπονήσετε τόσο πολύ τον οργανισμό σας σε σημείο υπερκόπωσης. Ζητείστε από κάποιο κοντινό σας πρόσωπο να σας βοηθήσει τουλάχιστον σε κάποιες μετακινήσεις, ώστε να μπορέσετε να ανταπεξέρθετε, χωρίς να αρρωστήσετε στο τέλος… Η επιρροή της Σελήνης, θα φέρει στην επιφάνεια κάποια οικονομικά και οικογενειακά ζητήματα που θα σας απασχολήσουν αρκετά και θα σας αποσυντονίσουν για λίγο, σύντομα όμως και εξαιτίας μια χρηματικής ενίσχυσης που θα λάβετε, θα καταφέρετε να ξαναβρείτε τους ρυθμούς σας.

ΛΕΩΝ Έπειτα από ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο διασκέδαση και ψυχαγωγία παρέα με αγαπημένα σας πρόσωπα, θα είστε γεμάτοι ενθουσιασμό και ενέργεια, καθώς οι προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σας είναι πολύ ενθαρρυντικές και να είστε σίγουροι πως θα προκύψουν νέες επαγγελματικές προτάσεις. Από το μεσημέρι και μετά, θα έχετε την ευκαιρία να ξεκουραστείτε, καθώς όσο και να μην το αντιλαμβάνεστε, σίγουρα το έχετε ανάγκη και θα πρέπει να πιέσετε τον εαυτό σας ώστε να χαλαρώσει, για να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας και να μπορέσετε να ανταπεξέρθετε με άνεση στις υποχρεώσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Με τον Ερμή να επηρεάζει την ψυχολογική σας κατάσταση και σε συνδυασμό με τον υπερβολικό φόρτο εργασίας που χαρακτηρίζει τη σημερινή μέρα, θα έχετε αρκετή ένταση, με κίνδυνο να ξεσπάσετε σε ένα δικό σας άτομο. Προσπαθήστε να είστε πιο ψύχραιμοι και βρείτε οπωσδήποτε κάποια στιγμή μέσα στη μέρα ώστε να ξεκουραστείτε έστω και μισή ώρα, για να καταφέρετε να διώξετε τον εκνευρισμό που θα σας καταβάλλει. Ένα κάλεσμα σε κάποια συγκέντρωση με άτομα που δεν είναι της ιδιοσυγκρασίας σας ίσως σας φέρει σε αμηχανία, καθώς θα σας βρει εντελώς απροετοίμαστους και δε θα ξέρετε πώς να δικαιολογηθείτε ώστε να το αποφύγετε.

ΖΥΓΟΣ Η λήξη μιας σχέσης είτε φιλικής είτε ερωτικής, θα σας δημιουργήσει την ανάγκη για συναισθηματική στήριξη από φιλικά σας πρόσωπα και ευτυχώς είστε τόσο αγαπητοί που θα συμβάλλουν αρκετά άτομα ώστε να σας ανεβάσουν (όσο είναι εφικτό) το ηθικό και τη διάθεση. Ακούστε τις συμβουλές που θα σας δώσουν, ώστε να μπορέσετε να ξεπεράσετε όσο πιο ανώδυνα τη δύσκολη στιγμή που βιώνετε. Αν είστε από αυτούς που όταν στρεσάρονται το ρίχνουν στο φαγητό, προσπαθήστε να αποβάλετε το άγχος σας κάνοντας κάποιες ασκήσεις γυμναστικής, (ποδήλατο, διάδρομο, κλπ) και θα έχετε διπλό όφελος, καθώς και θα χαλαρώσετε και θα κάνετε κάτι για τη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Η συνάντηση με ένα φιλικό σας πρόσωπο θα σας δημιουργήσει αρκετή σύγχυση, καθώς θα σας μεταφέρει κάποια κουτσομπολιά που γίνονται εις βάρος σας και μάλιστα από άτομα που υποτίθεται πως είχατε αρκετά καλές σχέσεις. Αν θέλετε να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας, πείτε τα έξω από τα δόντια και μην αφήσετε κανένα περιθώριο να σας πείσουν με ψεύτικες δικαιολογίες. Η επιρροή της Αφροδίτης θα αυξήσει τη ματαιοδοξία σας και καθώς θα είστε στην αναμονή ενός μεγάλου θριάμβου, αν δεν την ελέγξετε, θα νιώσετε αρκετή ψυχική ένταση, ειδικά αν αντιληφθείτε πως αποκλείεται η ικανοποίησή της.

ΤΟΞΟΤΗΣ Η ψυχική εξάντληση που θα νιώσετε κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι σκέφτεστε και προσπαθείτε να επιλύσετε πολλά ζητήματα ταυτόχρονα, οπότε πάρτε τα με τη σειρά για να μπορέσετε να ανταπεξέρθετε και να μη νιώθετε κουρέλι. Με την επιρροή του Άρη στο ζώδιό σας, κάποιες ανεπίλυτες προσωπικές σας υποθέσεις θα βγουν στην επιφάνεια και θα κληθείτε να τις ξεκαθαρίσετε μια και καλή. Επιστρατεύστε τη διπλωματία και ευγένεια που σας χαρακτηρίζει, ώστε να απεμπλακείτε, δίχως να έχετε ιδιαίτερες συναισθηματικές απώλειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Προσέξτε εσείς οι Αιγόκεροι ώστε να μην είστε πολύ απαιτητικοί σε σχέση με το σύντροφό σας, και αν χρειαστεί, περάστε τη νύχτα σε ένα φιλικό σας πρόσωπο, ώστε να του αφήσετε λίγο προσωπικό χώρο αλλά και χρόνο και να είστε σίγουροι πως κάτι τέτοιο θα αναθερμάνει τη σχέση σας σε ικανοποιητικό βαθμό. Ένα ζήτημα που σας απασχολούσε για αρκετό διάστημα, θα σας δοθεί η ευκαιρία να βρείτε τις απαντήσεις που ψάχνατε και τελικά να το αφήσετε πίσω σας μια για πάντα. Προσέξτε ώστε να είστε σίγουροι για τις αποφάσεις που θα πάρετε και μη φοβάστε να κάνετε την υπέρβαση που θα φέρει τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Ένας κύκλος γεμάτος ένταση και δυσάρεστα γεγονότα κλείνει οριστικά για εσάς τους Υδροχόους, οπότε αφήστε πίσω σας το παρελθόν και μην αναλώνεστε με θλιβερές αναμνήσεις, καθώς μια νέα εποχή ξεκινάει για εσάς και το μόνο που έχτε να κάνετε, είναι να τη δεχτείτε με ενθουσιασμό και προσμονή για θετικές εξελίξεις στη ζωή σας. Μια επαγγελματική πρόταση που θα σας γίνει, προτού ενθουσιαστείτε κι αν δεν είστε σίγουροι για τις οικονομικές απολαβές που δικαιούστε, κάντε μια έρευνα στο διαδίκτυο, ώστε να είστε ενημερωμένοι και να διεκδικήσετε αυτά που σας αξίζουν.

ΙΧΘΥΣ Νιώθετε εδώ και καιρό ότι σας λείπει ένας μεγάλος Σκοπός στη ζωή. Σήμερα θα μπορέσετε να σκεφτείτε τι θα σας άρεσε να κάνετε με το υπόλοιπο της ζωής σας, και για πρώτη φορά εδώ και χρόνια θα πάρετε -εάν το τολμήσετε- αποφάσεις που θα φέρουν τα πάνω κάτω. Μεσοπρόθεσμα, οι σημερινές αποφάσεις σας θα ορίσουν τον Σκοπό της ζωής σας. Μην φοβηθείτε: η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ