2014-10-13 11:33:46
Φωτογραφία για Θρίλερ στην Καλαμάτα - Ηλικιωμένη βρέθηκε θαμμένη στο σπίτι της κόρης της
Θρίλερ στην Καλαμάτα όπου η ΕΛ.ΑΣ. εντόπισε «χτισμένο», κάτω από την ταράτσα του σπιτιού της κόρης της, το άψυχο σώμα μιας ηλικιωμένης γυναίκας.

Σύμφνωνα με το pelopnews, η ΕΛ.ΑΣ. ειδοποιήθηκε από κατοίκους του χωριού Μεγάλη Μαντίνεια οι οποίοι είχαν να δουν την ηλικιωμένη από τις 10 Αυγούστου, όταν η κόρη της την μετέρερε με ταξί από το νοσοκομείο, στο σπίτι της στο χωριό.

Πριν μερικές ημέρες, η κόρη της ηλικιωμένης, φώναξε έναν εργάτη και έχτισε το κάτω μέρος της βεράντας, χωρίς όπως λέει ο ίδιος να αντιληφθεί κάτι ύποπτο. Ωστόσο, οι αστυνομικοί παραξενεύτηκαν από το φρέσκο κτισμένο σημείο και σπάζοντάς το ανακάλυψαν το άψυχο σώμα της άτυχης γυναίκας, τυλιγμένο με σεντόνια.

Άμεσα ειδοποιήθηκε ιατροδικαστής, ο οποίος καλείται να αποφανθεί για τα αίτια θανάτου της γυναίκας, κι αν αυτά αποδίδονται σε φυσικά αίτια ή σε εγκληματική ενέργεια.

Σημειώνεται ότι η κόρη της άτυχης ηλικιωμένης νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, έπειτα από απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε τις προηγούμενες ημέρες, καθώς αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ