2014-10-13 14:27:10
Φωτογραφία για Δείτε το ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ βίντεο: Αυτοί είναι οι φύλακες άγγελοι των νησιών μας! [video]
Το καλοκαίρι τα νησιά μας βρίσκονται στο κέντρο της προσοχής λόγω του τουρισμού, καθώς όλοι έρχονται σ' αυτά για να απολαύσουν τον ήλιο και την θάλασσα.

Για μας τους νησιώτες όμως, τα πράγματα δεν είναι πάντα τόσο... ειδυλλιακά. Ειδικά τον χειμώνα, όπου οι ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες είναι αισθητά μειωμένες και οι κάτοικοι των μικρών νησιών μπορεί να μείνουν αποκομμένοι για πολλές μέρες, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Υπάρχουν όμως κάποιοι που έχουν αναλάβει τον ρόλο του... φύλακα άγγελου των νησιών μας...

Κάποιοι που δεν καταλαβαίνουν από χειμώνα ή καλοκαίρι, μέρα ή νύχτα, γιορτές και αργίες, φουρτούνες και κακοκαιρίες...

Κάποιοι που είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να αντιμετωπίσουν το οποιοδήποτε περιστατικό, από το πιο σοβαρό, όπως ένα ναυτικό ατύχημα, μέχρι το πιο καθημερινό, όπως η μεταφορά μίας εγκύου στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Ο λόγος για το πλήρωμα του Ναυαγοσωστικό Σκάφους 511 του Λιμεναρχείου Σύρου, αυτών των οκτώ ανθρώπων που έχουν αναλάβει αυτόν τον πολύ δύσκολο, αλλά και τόσο απαραίτητο ρόλο.


Η κάμερα του Cyclades24 WEB TV βρέθηκε στο συγκεκριμένο σκάφος και σας παρουσιάζει ένα αφιέρωμα σ' αυτούς τους αφανείς ήρωες, στους φύλακες άγγελους των νησιών μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου και ιδιαιτέρως τον απερχόμενο Λιμενάρχη Σύρου, Πλοίαρχο ΛΣ Νίκο Σκευοφύλακα, για την άδεια που μας δόθηκε να επιβιβαστούμε στο σκάφος και να επιμεληθούμε αυτό το αφιέρωμα.

Απολαύστε το...
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ