2014-10-14 03:35:08
Φωτογραφία για Λιγότερα παιδικά κλάματα στο αεροπλάνο!
 Οι άνθρωποι της Thomson Airways ψάχνουν από καιρό μια λύση για λιγότερα παιδικά κλάματα στο αεροπλάνο. Καθώς πρόκειται για αεροπορική εταιρεία αναψυχής, στις πτήσεις της -ιδίως τις πολύωρες- υπάρχει μεγάλη αναλογία από οικογένειες με μικρά παιδιά σε κατάσταση αμόκ και γονείς στα πρόθυρα νευρικής κρίσης.

Το πρόβλημα εστιάστηκε στη δομή της αεροπορικής καμπίνας, η οποία περιορίζει την ανθρώπινη επικοινωνία και τις σωματικές κινήσεις, κάτι που προκαλεί έντονη δυσφορία στους γεμάτους ενέργεια λιλιπούτειους επιβάτες.

Η λύση που προτείνει η Thomson δεν είναι καινούρια, τραπέζια με καθίσματα που επιτρέπουν στους επιβάτες να επικοινωνούν face to face υπήρχαν σχεδόν από πάντα στα τρένα, έχουν δε αποδείξει περίτρανα ότι μπορούν να προσφέρουν ήσυχες οικογενειακές στιγμές σε ένα βαρετό ταξίδι.

Το κόνσεπτ περιλαμβάνει σετ τραπεζιών με έξι καθίσματα, τα οποία θα φιλοξενούν οικογένειες 4 έως 6 ατόμων. Απαραίτητο συμπλήρωμα στην αεροπορική καμπίνα, ένα σνακ μπαρ που θυμίζει έντονα... παραλία.

Η Thomson στοχεύει μέσα σε πέντε χρόνια από σήμερα να έχει αλλάξει εντελώς τον τρόπο που ταξιδεύουμε σε προορισμούς αναψυχής. Για το σκοπό αυτό ανανεώνει και τα αεροπλάνα της, ήδη παράγγειλε 2 επιπλέον Boeing 787 Dreamliners για να ενισχύσει τους μακρινούς προορισμούς της, ενώ μέχρι το 2020 πρόκειται να παραλάβει 47 ολοκαίνουρια Boeing 737 MAX για πτήσεις μικρών και μεσαίων αποστάσεων.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ