2014-10-14 09:39:36
Φωτογραφία για Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας...
ΚΡΙΟΣ Καθώς το μυαλό σας λειτουργεί συνήθως ταχύτατα και είναι μονίμως διψασμένο για πληροφορίες, σήμερα θα είναι ακόμη πιο έντονη η περιέργειά σας για νέες κατευθύνσεις, σε τέτοιο βαθμό, που θα είστε έτοιμοι να κάνετε πραγματικά ασυνήθιστες ενέργειες ώστε να ικανοποιήσετε την έντονη επιθυμία σας για καινούρια πράγματα.

Την έντονη ενεργητικότητα που θα έχετε κατά τη διάρκεια της ημέρας, μπορείτε να την εκτονώσετε κάνοντας κάποιες ασκήσεις γυμναστικής, καθώς θα σας βοηθήσουν ώστε να καθαρίσει η σκέψη σας και να σας κατέβουν και φρέσκιες ιδέες.

ΤΑΥΡΟΣ Οι πλανητικές επιρροές σε συνδυασμό με τα ευχάριστα γεγονότα που συμβαίνουν στη ζωή σας θα σας κάνουν να σκέφτεστε πως είναι πολύ καλό για να ναι αληθινό και θα σας δημιουργήσει κάποιο άγχος αυτή η σκέψη. Δεχτείτε τα θετικά που συμβαίνουν στη ζωή σας χωρίς να αναρωτιέστε που είναι η παγίδα, πάρτε το απόφαση πως το αξίζετε και απολαύστε το με όλη τη δύναμη της ψυχής σας. Συναντήσεις με φιλικά σας πρόσωπα και οι όμορφες στιγμές που θα μοιραστείτε έρχονται για να ανεβάσουν επιπλέον τη διάθεσή σας και θα διαπιστώσετε για μια ακόμη φορά πόσο σημαντικοί είναι ορισμένοι άνθρωποι στη ζωή σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ Ένα νομικό ζήτημα που θα βγει στην επιφάνεια σχετικά με κάποιο χρέος, θα σας δημιουργήσει τεράστιο άγχος και θα νιώσετε να χάνετε τη γη κάτω απ τα πόδια σας. Προσπαθήστε να είστε όσο το δυνατόν πιο ψύχραιμοι, ώστε να μπορέσετε να δράσετε εγκαίρως και πάντα συμβουλευόμενοι κάποιον εμπειρογνώμονα που θα σας κατατοπίσει ανάλογα. Με τη Σελήνη να επηρεάζει τον ερωτικό σας τομέα, πιθανόν να νιώσετε πως έχει δημιουργηθεί ένα κενό ανάμεσα σε εσάς και το σύντροφό σας, οπότε δεν έχετε παρά να του υπενθυμίσετε τα συναισθήματά σας συνδυάζοντάς το με μια έξοδο σε ένα ρομαντικό μέρος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Η έλευση της Σελήνης στο ζώδιό σας, θα βγάλει στην επιφάνεια κάποιες αδυναμίες σας που προσπαθούσατε για αρκετό διάστημα να τις παραβλέψετε, ήρθε όμως η στιγμή να κάνετε την υπέρβαση και να τις αντιμετωπίσετε, ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε την πορεία σας με περισσότερη αυτοπεποίθηση και δυναμισμό. Κατάλληλη μέρα για να διεκδικήσετε κάποια χρήματα που σας οφείλουν συνεργάτες σας και αν παρατηρήσετε μια αναίσθητη στάση από μέρους τους, υπάρχει και η νομική οδός για να μπορέσετε να βγάλετε άκρη, αρκεί να έχετε τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζεστε, ώστε να αποδείξετε τις οφειλές τους απέναντί σας.

ΛΕΩΝ Αρκετά βατή θα είναι η σημερινή μέρα για εσάς τους Λέοντες και ειδικά αν έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα σας κυλίσουν τόσο ομαλά τα πράγματα, που ούτε θα το καταλάβετε για πότε θα έρθει η ώρα να σχολάσετε και να ασχοληθείτε από κει κι έπειτα με ότι σας ξεκουράζει και σας ευχαριστεί. Η διάθεση που θα έχετε για να έρθετε όσο πιο κοντά μπορείτε με το σύντροφό σας, θα σας κάνει αρκετά ευρηματικούς και θα καταφέρετε να οργανώσετε μια βραδιά που θα σας μείνει για αρκετό καιρό αξέχαστη και στους δυο σας, αρκεί να προσέξτε την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ γιατί υπάρχει κίνδυνος αντί να σας μείνει αξέχαστη, να την ξεχάσετε μια για πάντα ΠΑΡΘΕΝΟΣ Η σύγχυση που θα πάρετε από ένα άτομο του κοντινού σας περιβάλλοντος ίσως κάποιο γείτονα, κλπ θα σας εξοργίσει σε τέτοιο βαθμό, που θα αρχίσετε να κάνετε παράλογα σενάρια με το μυαλό σας, οπότε προσπαθήστε να ξαναβρείτε την ψυχραιμία σας, γιατί αν δε φερθείτε έξυπνα υπάρχει κίνδυνος να γυρίσει μπούμερανγκ σε εσάς η κατάσταση… Στον οικογενειακό τομέα, αρκετά αρμονικές θα είναι οι σχέσεις και θα νιώσετε αρκετή ικανοποίηση και περηφάνια σχετικά με την επαγγελματική επιτυχία και καταξίωση ενός αγαπημένου σας προσώπου.

ΖΥΓΟΣ Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας να επηρεάζει τον τομέα των αλλαγών, θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να ανανεώσετε ριζικά τη ζωή σας, προσέξτε όμως και μην παίρνετε ακραίες αποφάσεις που δεν είστε σίγουροι για τα αποτελέσματά τους, γιατί κινδυνεύετε να βρεθείτε προ εκπλήξεως. Καθώς η έλλειψη ύπνου είναι χαρακτηριστικό των ημερών και σε συνδυασμό με το άστατο πρόγραμμα διατροφής που ακολουθείτε, θα νιώσετε αρκετή ατονία κατά τη διάρκεια της ημέρας, οπότε φροντίστε να εμπλουτίσετε τα γεύματά σας με πολλές βιταμίνες και το κυριότερο, φροντίστε να κοιμάστε τουλάχιστον όσο σας το επιτρέπουν οι συνθήκες, ώστε να μην αισθάνεστε μονίμως υποτονικοί και άκεφοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Η ανυπομονησία που θα σας πιάσει κατά τη διάρκεια της ημέρας, ώστε να ξεμπερδεύετε με τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις θα είναι αρκετά εμφανής και στους γύρω σας, προσέξτε όμως μη σας πάρει χαμπάρι κι ο εργοδότης σας, γιατί σίγουρα θα έχει αρνητικές επιπτώσεις στη μετέπειτα πορεία σας… Στον οικονομικό τομέα, αν και δεν έχετε ξεπεράσει ακόμη εντελώς τις δυσκολίες που σας ταλαιπωρούν τον τελευταίο χρόνο και ειδικά όσους έχετε γεννηθεί προς το τέλος Οκτωβρίου, θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε μια επαγγελματική κίνηση που θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε κάποια αδιέξοδα και να πάρετε κι εσείς επιτέλους μια ανάσα.

ΤΟΞΟΤΗΣ Η πρόσκληση για μια συνάντηση με φιλικά πρόσωπα θα σας δημιουργήσει αρκετό προβληματισμό, καθώς δε θα μπορείτε να ανταπεξέρθετε από άποψη χρόνου αλλά και χρημάτων. Μη σκοτίζεστε άδικα, καθώς μπορείτε να το αναβάλετε για κάποια άλλη φορά που θα είστε περισσότερο άνετοι και θα μπορείτε να απολαύσετε τη στιγμή χωρίς να σας τρώει το άγχος. Ορισμένες μετακινήσεις που είναι προγραμματισμένες για σήμερα, θα πρέπει να γίνουν με μεγάλη προσοχή, καθώς από την υπερβολική σας βιασύνη να τα προλάβετε όλα, υπάρχει περίπτωση να γίνετε αρκετά επιπόλαιοι στην οδήγησή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Αρκετά γεμάτη θα είναι η μέρα για εσάς τους Αιγόκερους και με τον Πλούτωνα να τονώνει τον τομέα της επικοινωνίας και της διασκέδασης, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε ορισμένα άτομα, που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην επαγγελματική σας εξέλιξη. Οικονομικά είναι μια καλή στιγμή για εσάς, προσέξτε όμως τυχόν επενδύσεις που θέλετε να κάνετε, καθώς υπάρχει περίπτωση τα πράγματα να μην είναι τόσο ιδανικά όσο φαίνονται και τελικά αντί να βγείτε κερδισμένοι, να καταλήξετε με κάποιες απώλειες που θα σας κοστίσουν ακριβά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Αν οι φίλοι σας συνηθίζουν να συχνάζουν σε μέρη που εσείς δε μπορείτε να τους ακολουθήσετε λόγω οικονομικής στενότητας, θα πρέπει ή να αλλάξετε συνήθειες σε σχέση με τα χρήματα που ξοδεύετε, ώστε να μπορείτε να τους ακολουθείτε ή να αλλάξετε φίλους.. Η ανάγκη σας να μοιραστείτε με κάποιο κοντινό σας πρόσωπο τις εσωτερικές σας ανησυχίες θα είναι αρκετά έντονη σήμερα, αλλά υπάρχει ενδεχόμενο να σας εκνευρίσει η αναίσθητη στάση του απέναντί σας και να μετανιώσετε την ώρα και τη στιγμή που κάνατε το λάθος να ξανοιχτείτε..

ΙΧΘΥΣ Με τον Ποσειδώνα να επηρεάζει τη συναισθηματική σας κατάσταση, θα νιώθετε αρκετή αυτοπεποίθηση, με αποτέλεσμα να καταφέρετε να πείσετε τους συνεργάτες σας σχετικά με την υλοποίηση μιας ιδέας σας και τελικά να αφήσετε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους. Ιδανική μέρα για να ασχοληθείτε με τη βελτίωση της εξωτερικής σας εμφάνισης (μια αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών σας και οποιοδήποτε ρετουσάρισμα θεωρείτε εσείς απαραίτητο) αλλά και να κάνετε ορισμένες αγορές που θα σας τονώσουν τη διάθεση και θα σας βοηθήσουν επίσης να ξεφύγετε για λίγο από τους προβληματισμούς της καθημερινότητας.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ