2014-10-14 17:23:22
Φωτογραφία για Παπαγάλος επέστρεψε στις ΗΠΑ μιλώντας ισπανικά
Eίχε όλο το χρόνο στη διάθεσή του για να μάθει μία δεύτερη γλώσσα ώστε να εμπλουτίσει τις γνώσεις του, τα τέσσερα χρόνια που έλειπε από το σπίτι του... Έτσι, τόσα χρόνια μετά την «άτακτη φυγή» του, επέστρεψε στην Καλιφόρνια μιλώντας άπταιστα ισπανικά, ενώ πρότινος μιλούσε μόνο αγγλικά με βρετανική προφορά Ο λόγος για έναν αφρικανικό γρι παπαγάλο, ονόματι Νάιτζελ, ο οποίος επέστρεψε στους ιδιοκτήτες του στις ΗΠΑ έχοντας χάσει την… οξφορδιανή προφορά του.

Όπως είπε ο Βρετανός ιδιοκτήτης του, Ντάρεν Τσικ, που ζει στο Τόρανς της Καλιφόρνια και χάρηκε που ξαναείδε τον φτερωτό φίλο το, ο Νάιτζελ επιμένει να του απευθύνεται στα ισπανικά.

«Το ήξερα ότι ήταν εκείνος από την πρώτη στιγμή που τον είδα», δήλωσε ο Τσικ, ο οποίος αποκάλυψε ότι ο παπαγάλος του αρνείται να πει λέξη στα αγγλικά, στα οποία μιλούσε πριν την εξαφάνισή του και μάλιστα με βαριά προφορά.

Μάλιστα, για να καταρρίψει οποιαδήποτε αμφιβολία, ο Τσικ ήλεγξε το μικροτσίπ που ήταν τοποθετημένο στον παπαγάλο, επιβεβαιώνοντας ότι πρόκειται για τον Νάιτζελ.

Παρά την αλλαγή στη γλώσσα, πάντως ο χαριτωμένος και πανέξυπνος όπως αποδεικνύεται, παπαγάλος έχει επανέλθει πλήρως από το ταξίδι και ζει χαρούμενος στο σπίτι του με τον Τσικ. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ