2014-10-14 20:12:11
Φωτογραφία για «ΜΠΗΚΑΝ» ΛΟΤΖΕΣΚΙ ΚΑΙ ΚΑΤΣΙΒΕΛΗΣ!
Ευχάριστα τα νέα με Λοτζέσκι και Κατσίβελη στον Ολυμπιακό, αφού αμφότεροι ακολούθησαν μέρος της σημερινής προπόνησης και τέθηκαν ουσιαστικά στη διάθεση του Μίλαν Τόμιτς ενόψει Βαλένθια.

Με τους Ματ Λοτζέσκι και Δημήτρη Κατσίβελη κανονικά στην αποστολή θα αναχωρήσει ο Ολυμπιακός για τη Βαλένθια, ενόψει της πρεμιέρας της Ευρωλίγκας κόντρα στις «νυχτερίδες» τη προσεχή Πέμπτη (16/10).

Οι δύο παίκτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών σε αχίλλειο τένοντα και οσφυϊκή μοίρα αντίστοιχα, ακολούθησαν σημαντικό μέρος της σημερινής προπόνησης, αφού νιώθουν καλύτερα και έτσι ο Μίλαν Τόμιτς μπορεί να τους υπολογίζει κανονικά.

Έτσι, οι ερυθρόλευκοι που θα προπονηθούν και το πρωί της Τετάρτης στο ΣΕΦ και το απόγευμα θα αναχωρήσουν για την ισπανική πόλη, θα… περιοριστούν στις τρεις γνωστές απουσίες των Πρίντεζη, Ντάρντεν και Παπαπέτρου και δεν θα στερηθούν τις υπηρεσίες του πιο φορμαρισμένου παίκτη τους (Λοτζέσκι), αλλά και του νεαρού γκαρντ, που αποτελεί μία καλή λύση για... «ανάσες» στους υπόλοιπους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ