2014-10-14 20:37:38
Φωτογραφία για Θρίλερ με το θάνατο των ρακοσυλλεκτών στη Γλυφάδα – Εμπλοκή πρώην ποδοσφαιριστή
Οι δύο ηλικιωμένοι, παρότι είχαν, μεταξύ τους, διαφορά ηλικίας 15 ετών απεβίωσαν την ίδια ημέρα και ο θάνατός τους είχε... αρχικά αποδοθεί σε παθολογικά αίτια. Τα αίτια θανάτου τους ωστόσο επανεξετάζονται μετά τον εντοπισμό κυκλώματος απατεώνων που αποπειράθηκαν να κάνουν ανάληψη ποσού 160.000 ευρώ από κατάθεση ύψους 550.000 ευρώ που περιέργως διατηρούσαν οι δύο ηλικιωμένοι ρακοσυλλέκτες.

Το ίδιο κύκλωμα φέρεται να αποπειράθηκε να πουλήσει ακίνητο που είχαν στην ιδιοκτησία τους οι δύο ηλικιωμένοι ρακοσυλλέκτες καθώς στην κατοχή ενός εκ των μελών του κυκλώματος βρέθηκε πλαστογραφημένο συμβόλαιο αγοραπωλησίας του εν λόγω ακινήτου. Ειδικότερα, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Ασφάλειας Αττικής συνελήφθησαν το μεσημέρι της 7ης Οκτωβρίου στο Π. Φάληρο τρία άτομα, δύο άνδρες 46 και 66 ετών και μια 47χρονη συμβολαιογράφος, ενώ αναζητείται 42χρονος στον οποίο η ΕΛ.ΑΣ. αποδίδει αρχηγικό ρόλο στην απάτη.


Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, την 25η Σεπτεμβρίου ο 66χρονος συλληφθείς και ο φερόμενος ως «εγκέφαλος» της απάτης, 42 ετών, εμφανίστηκαν σε υποκατάστημα τράπεζας και χρησιμοποιώντας πλαστογραφημένο πληρεξούσιο προσπάθησαν να κάνουν ανάληψη 160.000 ευρώ, από κατάθεση 550.000 ευρώ που διατηρούσαν μέχρι την ημέρα του θανάτου τους τα δύο αδέλφια, ρακοσυλλέκτες. Μερικές ημέρες αργότερα, την 7η Οκτωβρίου ο 66χρονος μετέβη εκ νέου στο υποκατάστημα και παρέλαβε επιταγή ύψους 50.000 ευρώ και συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας που βρίσκονταν στο σημείο.

Έξω από την τράπεζα εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν η 47χρονη συμβολαιογράφος και ο 46χρονος συνεργός τους. Η 47χρονη έχει και στο παρελθόν συλληφθεί για παρόμοια αδικήματα , ενώ και σε βάρος του 46χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για απάτη. Κρίθηκε προφυλακιστέα, όπως και ο 46χρονος (παλαίμαχος ποδοσφαιριστής) μετά την απολογία της στον ανακριτή. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ