2014-10-15 00:14:04
Φωτογραφία για Θοδωρής Αθερίδης: Έπινα ένα μπουκάλι ουίσκι σε μια μέρα
Σε διάλογο αποκαλύψεων εκτυλίχθηκε η αναβίωση της θρυλικής εκπομπής του Νίκου Μαστοράκη "Αργά" με παρουσιαστή αυτή τη φορά, το Θοδωρή Αθερίδη.

Στην πρώτη εκπομπή, σκηνοθέτης και ηθοποιός πήραν συνέντευξη ο ένας από τον άλλο, επιδιδόμενοι σε άκρως αποκαλυπτικές ερωτήσεις. Στο πλαίσιο αυτό, ο Μαστοράκης μίλησε για την απιστία και ο Αθερίδης για τον αλκοολισμό και τη Σμαράγδα Καρύδη.

Γεμάτος ειλικρίνεια, ο δημοφιλής ηθοποιός αποκάλυψε το πρόβλημα αλκοολισμού που παρουσίασε στην εφηβεία του, λέγοντας: "Από 15 χρονών ξεκίνησα με μπυρίτσες. Έκανα μια αγχόλυση σε μια κρίση πανικού. Σε αυτή την κρίση έτρεξα να πάω να βρω τον μπαμπά μου για να με σώσει και μπαίνω εγώ ταραγμένος, κίτρινος, έντρομος και λέει "Γιάννη πιάσε μια μπύρα. Κάτσε εκεί". Από την μπύρα πήγα στο ουίσκι. Έπινα ένα μπουκάλι ουίσκι σε μια μέρα, από την ώρα που σουρούπωνε μέχρι τις τέσσερις το πρωί. Το πρωί έπινα μπύρες".

Επιπλέον, παραδέχτηκε ότι έχει κάνει τηλεφωνικό σεξ, ενώ αναφέρθηκε και στην ομοφυλοφιλία, λέγοντας: "Στην εφηβεία μου, κυρίως οι gay, μου έλεγαν να το ψάξω γιατί αποκλείεται να μην είμαι". Παρόλα αυτά, ενώ ο Νίκος Μαστοράκης δε δίστασε να τον ρωτήσει για τη Σμαράγδα Καρύδη, ο Θοδωρής Αθερίδης απέφυγε να σχολιάσει το οτιδήποτε για τη σχέση του με την ηθοποιό.
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΛΑΪΚΙΣΜΟ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΛΑΪΚΙΣΜΟ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ