2014-10-14 23:59:15
Φωτογραφία για ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ... SUPER Ο ΚΑΣΑΜΙ ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ!
Βασικός για 73’ λεπτά αγωνίστηκε ο Παϊτίμ Κασάμι στο παιχνίδι της Εθνικής Ελβετίας κόντρα στο Σαν Μαρίνο.

Ο μέσος του Ολυμπιακού περίμενε την ευκαιρία του και έδειξε πως την εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο, μιας και ήταν εξαιρετικός.

Ο προπονητής του τον εμπιστεύτηκε στη θέση του κεντρικού μέσου δίπλα στον Τζεμαϊλί και πίσω από τον Σακίρι, στο 3-5-2 των Ελβετών και εκείνος τον δικαίωσε!

Είναι χαρακτηριστικό πως ο Κασάμι μπήκε... φουριόζος στο παιχνίδι και έδειξε από την αρχή τις... προθέσεις του. Μάλιστα, είχε ασίστ στο 10’, δίνοντας έτοιμο γκολ στον Σεφέροβιτς.

Πάντως, θα μπορούσε να είχε σκοράρει και ο ίδιος, δείχνοντας διαρκώς πως έχει απίστευτη εμπιστοσύνη στα πόδια του. Στο 21’ είχε μία σπουδαία ευκαιρία, μιας και το δυνατό σουτ που έπιασε σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ σπατάλησε και άλλες στιγμές.

Στο 5’ το σουτ που επιχείρησε κόντραρε στα σώματα, στο 19’, στο 25’ και στο 44’ θα μπορούσε να είχε σκοράρει, αλλά οι προσπάθειές του κατέληξαν λίγο άουτ, ενώ είχε δύο καλές προσπάθειες και στο δεύτερο ημίχρονο, στο 47’ (απέκρουσε ο Σιμοντσίνι) και στο 57’ (η μπάλα κόντραρε στα σώματα).


Στο τέλος ο Κασάμι αντικαταστάθηκε από τον Μπαρνέτα στο 73’, έχοντας δικαιώσει τον προπονητή του που του εμπιστεύτηκε μία θέση στην ενδεκάδα.

Όπως και να ‘χει, πάντως, η παρουσία του, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, ήταν εντυπωσιακή και γι’ αυτό θα πρέπει να αισθάνεται χαρούμενος ο Μίτσελ, εν όψει της δύσκολης συνέχειας του Ολυμπιακού.

Για την ιστορία, η Ελβετία νίκησε τελικά με 4-0 το Σαν Μαρίνο, χάρη σε τέρματα του Σεφέροβιτς (10’, 24’), του Τζεμαϊλί (30’) και του Σακίρι (79'). Μάλιστα, είχε την ευκαιρία να αυξήσει κι άλλο τα τέρματα, όμως ο Ροντρίγκεζ αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι στο 90’.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ