2014-10-15 08:48:42
Φωτογραφία για ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ
Εν μέσω μαινόμενης αντιπαράθεσης μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και κυβέρνησης με αφορμή το δημοσίευμα περί εξαγοράς ψήφων βουλευτών και την σχετική επίκληση εκ μέρους του Π. Σκουρλέτη, η οποία και προκάλεσε την γνωστή εισαγγελική παρέμβαση, ο Αλ. Τσίπρας συναντάται σήμερα Τετάρτη, με του εκπροσώπους του δικαστικού κλάδου. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα υποδεχθεί το μεσημέρι στο γραφείο του στη Βουλή τους προέδρους των Δικαστικών Ενώσεων (Δικαστών και Εισαγγελέων, Δικαστικών Λειτουργών του Συμβουλίου της Επικρατείας,  Διοικητικών Δικαστών, Εισαγγελέων Ελλάδας, Δικαστικών Λειτουργών Ελεγκτικού Συνεδρίου, Μελών Νομικού Συμβουλίου του Κράτους).

Η συνάντηση πραγματοποιείται σε μία περίοδο κατά την οποία η ένταση της πολιτικής αντιπαράθεσης έχει χτυπήσει κόκκινο και οι κατηγορίες μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης εκτοξεύονται με καταιγιστικό ρυθμό, με εμπλοκή πλέον και της Δικαιοσύνης.

Από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ δεν παρατηρείται μέχρι στιγμής καμία διάθεση υποχώρησης, έπειτα από την κλιμάκωση που προξένησε η παρέμβαση του κ. Σκουρλέτη. Εκτιμάται πάντως ότι αναζητείται πλέον τρόπος απεμπλοκής από την συγκεκριμένη συζήτηση, η οποία από κάποιους στην Κουμουνδούρου κρίνεται επιζήμια.


Πάντως την Τρίτη, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ είχε κατ' ιδίαν συνάντηση με τον Αλ. Τσίπρα στη Βουλή, αμέσως μετά το ραντεβού του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τον πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ. Αξιοσημείωτο ήταν ότι ο κ. Τσίπρας δεν θέλησε καν να αφήσει περιθώριο για ερώτηση σχετικά με το θέμα που προκάλεσε την ένταση των τελευταίων ημερών, στην σύντομη συζήτηση που είχε με δημοσιογράφους έπειτα από την συνάντηση με τον κ. Καμμένο. Η συνάντηση με τον εκπρόσωπο Τύπου είχε ως αντικείμενο τις πρόσφατες εξελίξεις που πυροδοτήθηκαν από τις δηλώσεις του κ. Σκουρλέτη, χωρίς όμως να γίνουν γνωστές λεπτομέρειες.

Από τη στάση που θα τηρήσει ο ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του τις επόμενες ημέρες και κυρίως από το αν και κατά πόσον θα συνεχίσουν στην γραμμή της μετωπικής αντιπαράθεσης με αντικείμενο τις προθέσεις και τα κίνητρα των βουλευτών εν όψει προεδρικής εκλογής, θα φανεί, σύμφωνα με εκτιμήσεις πολιτικών στελεχών, αν και κατά πόσον η αξιωματική αντιπολίτευση κρίνει αποδοτική την ένταση σε αυτό το πεδίο.

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ