2014-10-15 09:49:49
Φωτογραφία για Διαβάστε τα ζώδια της ημέρας
ΚΡΙΟΣ Η συμπεριφορά ενός ατόμου από το επαγγελματικό σας περιβάλλον θα σας βάλει σε σκέψεις, μια και θα αντιληφθείτε πως έχει αρχίσει και σας βλέπει ερωτικά. Προκειμένου να καταπιέζεστε λόγω της αμηχανίας που μπορεί να σας προκαλεί όλο αυτό και να φτάσετε σε σημείο να μη θέλετε ούτε να πατήσετε στη δουλειά σας, βάλτε του λίγο πάγο, ώστε να καταλάβει πως δεν έχετε τις ίδιες διαθέσεις με το συγκεκριμένο πρόσωπο. Ιδανική μέρα για σύσταση εταιρίας ή και κάθε είδους νομικές υποθέσεις, καθώς η Σελήνη δημιουργεί αρκετά ευνοϊκές συνθήκες για τη θετική έκβαση επαγγελματικών ζητημάτων.

ΤΑΥΡΟΣ Το τρίγωνο Σελήνης – Κρόνου, θα είναι η αιτία που θα αισθανθείτε μια βαθιά μελαγχολία ειδικά τις πρώτες πρωινές ώρες και θα νιώσετε την ανάγκη να το εκφράσετε στους δικούς σας ανθρώπους, ώστε να μην έχουν και πολλές βλέψεις από εσάς σήμερα. Βγείτε έξω, κάντε μια βόλτα χωρίς να σκέφτεστε συγκεκριμένα πράγματα, και σύντομα θα επανέρθει η διάθεσή σας σε φυσιολογικά επίπεδα. Καθώς οι αισθήσεις σας θα είναι σε υπερδιέγερση και η κρίση σας αρκετά θολωμένη, αποφύγετε να αναλύσετε σημαντικά θέματα που σας προβληματίζουν, γιατί υπάρχει κίνδυνος να πάρετε λανθασμένες αποφάσεις που αργότερα μάλλον θα μετανιώσετε.


ΔΙΔΥΜΟΙ Κάποια αντιφατικά μηνύματα στον τομέα της εργασίας θα σας δημιουργήσουν μια σύγχυση, καθώς δε θα είστε σίγουροι αν μπορείτε να εμπιστευτείτε πλέον ορισμένα άτομα ή όχι. Βολιδοσκοπείστε την κατάσταση προσεχτικά και να έχετε στο νου σας πως όταν πρόκειται για χρήματα, οι άνθρωποι μεταμορφώνονται πραγματικά, οπότε φυλάξτε τα νώτα σας για να μην έχετε οικονομικές απώλειες εξαιτίας κάποιου μακρυχέρη συνεργάτη σας… Αν είχατε στο πρόγραμμα να κάνετε μια επαγγελματική κίνηση ώστε να αυξήσετε τα κέρδη σας, σήμερα είναι κατάλληλη μέρα για να προχωρήσετε τις διαδικασίες, καθώς οι προοπτικές είναι με το μέρος σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Η αφερέγγυα στάση κάποιων συνεργατών σας θα σας βγάλει εκτός εαυτού και επειδή σας είχαν φλομώσει στα φούμαρα για αρκετό διάστημα, ήρθε η στιγμή να πάρετε τη ρεβάνς, χρησιμοποιώντας όποιο νομικό μέσο μπορείτε κι ας πάρει κι αρκετό χρόνο η διαδικασία, έτσι για την τιμή των όπλων τουλάχιστον και για να μη νομίζουν ορισμένοι πως είναι οι έξυπνοι του χωριού… Ένας φίλος από τα παλιά θα σας ανακαλύψει μέσω κοινωνικού δικτύου και θα σας γεμίσει με νοσταλγία, καθώς θα είναι ένα πολύ μεγάλο φλας μπακ η συζήτηση μαζί του.

ΛΕΩΝ Καθώς βρίσκεστε σε μεταβατικό στάδιο, πιθανόν να έχετε την τάση να διεκδικήσετε κάποια πράγματα που για αρκετό διάστημα το είχατε πάρει απόφαση και τα είχατε ξεγραμμένα, προτού όμως το βάλετε αμέτι μουχαμέτι να υλοποιήσετε το στόχο σας, εξετάστε όλες τις πιθανές παγίδες που υπάρχουν, ώστε να μη βγείτε στο τέλος χαμένοι. Στον οικογενειακό τομέα, μια ένταση που μπορεί να δημιουργηθεί από εξωγενείς παράγοντες, θα καταφέρετε με τη συμπεριφορά σας και με τις κατάλληλες κουβέντες που θα πείτε, να εξομαλύνετε την κατάσταση και να περάσει η μπόρα σχετικά γρήγορα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Η μόνιμη τάση που έχετε να βάζετε τις ανάγκες των άλλων πάνω από τις δικές σας και να προσπαθείτε να διευθετείτε πρώτα τα δικά τους ζητήματα, έχει σαν αποτέλεσμα να μένουν πίσω οι δικές σας υποθέσεις, να εξαντλείστε σωματικά αλλά και ψυχικά και το χειρότερο: να κλωτσάτε στο τέλος σαν την αγελάδα το γάλα και να πηγαίνει στράφι όλη αυτή η προσπάθεια που κάνατε. Μια συνάντηση με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, θα σας βοηθήσει να ξεμπλοκάρετε αρκετά από τις δυσάρεστες σκέψεις που σας βασανίζουν και θα καταφέρετε να δείτε μέσα από ένα πρίσμα αισιοδοξίας την κατάσταση.

ΖΥΓΟΣ Με τον Ερμή να επηρεάζει τον τομέα της επικοινωνίας, αρχικά θα έρθετε σε μια μεγάλη διαφωνία με ένα κοντινό σας άτομο, σύντομα όμως θα καταλάβετε ότι έχει κι ο άλλος κάποιο δίκιο και ευτυχώς θα λήξει το επεισόδιο αρκετά ομαλά. Κάποια έντονα όνειρα μπορεί αρχικά να σας ταράξουν, αν εμβαθύνετε όμως και προσπαθήσετε να τα ερμηνεύσετε, θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε μέσα σας ορισμένα θέματα που σας βασανίζουν, μια και δεν τολμάτε ούτε στον ίδιο σας τον εαυτό να τα παραδεχτείτε και τελικά να βρείτε τις απαντήσεις που ψάχνατε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Με τον Κρόνο να βγάζει στην επιφάνεια ορισμένες αδυναμίες σας, θα νιώσετε ίσως αρκετή μοναξιά και το μόνο που θα αναζητάτε, θα είναι η παρέα και η συζήτηση με ένα φιλικό σας πρόσωπο. Μη σας παίρνει από κάτω, γιατί σύντομα θα ξαναβρείτε τη διάθεσή σας και μάλιστα πολύ περισσότερο απ ότι περιμένατε. Μια επαφή με τον πρώην σας θα σας δημιουργήσει αρκετό εκνευρισμό και καθώς υπάρχει κίνδυνος να ξεφύγει εντελώς η κατάσταση, προτιμήστε να απομακρυνθείτε από κοντά του, όσο είναι καιρός ΤΟΞΟΤΗΣ Με τον Άρη στο ζώδιό σας, θα είστε σε ετοιμότητα να την πείτε στους πάντες κι αν χρειαστεί να καυγαδίσετε αρκετά μαζί τους, οπότε αν δε θέλετε να μετράτε απώλειες στις σχέσεις σας, πάρτε βαθιά ανάσα, μετρήστε ως το εκατό ή τέλος πάντων μέχρι όσο αντέχετε (μη σκάσετε κιόλας) και σύντομα θα είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε τη μέρα με λιγότερο μένος.. Αν είχατε στο πρόγραμμα να κάνετε μια κοντινή εξόρμηση, επιδιώξτε το ακόμη πιο πολύ, γιατί απ ότι φαίνεται τα νεύρα σας έχουν γίνει κορδόνια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Ορισμένες επιχειρηματικές συναλλαγές που πρόκειται να πραγματοποιηθούν σήμερα, θα χρειαστεί να γίνουν με πολύ προσεχτικές κινήσεις, γιατί αν και η μέρα το ευνοεί, από την άλλη η επιρροή των πλανητών μπορεί να θολώσει λίγο τα δεδομένα και τελικά να μην είναι και τόσο ευοίωνα τα πράγματα για εσάς τους Αιγόκερους. Αν διαπιστώσετε πως ο σύντροφός σας είναι λίγο απόμακρος, μην το σκέφτεστε και προσπαθήστε να τον προσεγγίσετε με όποιο τρόπο μπορείτε, ώστε να τον κάνετε να νιώσει τη ζεστασιά και την εμπιστοσύνη που χρειάζεται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Πιθανόν να είναι δύσκολη η σημερινή μέρα για εσάς τους Υδροχόους, καθώς ορισμένα οικογενειακά θέματα θα σας κάνουν να νιώσετε πως έχετε φτάσει στα όριά σας και το μόνο που θα θέλετε, θα είναι να κρυφτείτε σε μια σπηλιά ώστε να βρείτε την ησυχία σας. Δεν υπάρχει λόγος να ζήσετε σαν το Homo sapiens για να διεκδικήσετε αυτό που έχετε ανάγκη, αλλά να γνωστοποιήσετε στους δικούς σας την αγανάκτησή σας και να μπορέσετε να ηρεμήσετε μια και καλή. Στον συναισθηματικό τομέα, είστε ακόμη υπό σκέψη σχετικά με την εξέλιξη της σχέσης σας κι αν δεν είστε σίγουροι πως είστε έτοιμοι για το μεγάλο βήμα, μην το κάνετε μόνο και μόνο για να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες άλλων…

ΙΧΘΥΣ Η έντονη αίσθηση που θα έχετε κατά τη διάρκεια της ημέρας ότι κάποια άτομα είναι σκέτη φύρα χρόνου για εσάς, θα σας κάνει να αναθεωρήσετε τη σχέση σας μαζί τους και ίσως να χρειαστεί να τα απομακρύνετε από κοντά σας για αρκετό διάστημα, ίσως και για πάντα… Μια οικογενειακή σας υπόθεση θα σας εξαντλήσει εντελώς και καθώς δεν έχετε το τελευταίο διάστημα και πολλά περιθώρια ώστε να ανέχεστε του καθενός το μακρύ και το κοντό του, υπάρχει κίνδυνος να ξεφύγετε από τα όρια του επιτρεπτού και να πείτε λόγια που αργότερα θα μετανιώσετε.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ