2014-10-15 12:12:30
Φωτογραφία για «ΚΛΕΙΔΙ» Ο ΑΦΕΛΑΪ!
Στην καλύτερη δυνατή ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο Ιμπραΐμ Αφελάι που βλέπει την καριέρα του να παίρνει και πάλι την... ανιούσα μετά τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Ο Ολλανδός εκτός του ότι μέσω των πρωταθλητών Ελλάδας κατάφερε να επιστρέψει στο Τσάμπιονς Λιγκ, μπόρεσε όχι απλά να μπει και πάλι στα πλάνα του προπονητή των «οράνιε», αλλά και να είναι βασικό στέλεχος της εθνικής του ομάδας.

Για τον Μίτσελ η εξέλιξη αυτή είναι ακόμη καλύτερη καθώς ο Ισπανός τεχνικός πιστεύει πολύ στις δυνατότητες του Αφελάι και περιμένει πολλά από τον παίκτη του στα δύσκολα και κρίσιμα ματς που έρχονται άμεσα.

Στον αγώνα με τη Γιουβέντους μάλιστα ο ρόλος που ετοιμάζεται να δώσει στον Αφελάι ο Μίτσελ είναι καθοριστικός καθώς περιμένει από τον Ολλανδό να κάνει ...διπλή δουλειά, τόσο παίζοντας από τα άκρα όσο και ενισχύοντας επιθετικά τον καθαρό επιθετικό των ερυθρόλευκων.

Η διεισδυτικότητα που διακρίνει τον Ολλανδό ποδοσφαιριστή είναι από τα όπλα που διαθέτει ο Μίτσελ στο κρίσιμο ματς με τη Γιουβέντους και περιμένει πως όπως και με την Ατλέτικο Μαδρίτης στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ έτσι και το βράδυ της 22ας Οκτωβρίου ο Ιμπραΐμ Αφελάι θα μπορέσει να αποτελέσει έναν από τους βασικούς παίκτες που θα στηριχθεί ο Ολυμπιακός για να πάρει το αποτέλεσμα που θα του επιτρέψει να μπει για τα... καλά στον δρόμο της πρόκρισης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ