2014-10-15 12:23:55
Φωτογραφία για Αυτές είναι οι πρώτες δηλώσεις του μπάτλερ της Ελένης Μενεγάκη
Η Ελένη Μενεγάκη μία μέρα μετά την κυκλοφορία του περιοδικού YOU, που είχε ως βασικό και αποκλειστικό θέμα την εγκυμοσύνη της, έκανε κυριολεκτικά έρευνα για να μάθει ποιος διέρρευσε την πληροφορία. Πίστεψε, λοιπόν, ότι ο μπάτλερ, τον οποίο εμπιστευόταν με κλειστά μάτια, ήταν εκείνος που μας μίλησε για την εγκυμοσύνη της.

Δυστυχώς, για το αποκλειστικό του ΥΟU και τη διαρροή των πληροφοριών την πλήρωσε ο Φιλιππινέζος Μπαορί, που ήταν από τα πιο έμπιστα πρόσωπα της οικογένειας. Ο άνθρωπος έφυγε κακείν κακώς από το σπίτι και λίγο έλειψε το θέμα να αποκτήσει και αστυνομική διάσταση, καθώς οι φωνές, τα ουρλιαχτά και οι καβγάδες έφτασαν σε οριακό σημείο. Ο Φιλιππινέζος, τρέμοντας από οργή, αρνιόταν όλες τις κατηγορίες της Ελένης και δεν μπορούσε να πιστέψει ότι η αφεντικίνα του τον κατηγορούσε απροκάλυπτα για προδοσία. Το επεισόδιο έληξε όταν πήρε τα προσωπικά του πράγματα και εξαφανίστηκε.

Το YOU ήταν το μοναδικό περιοδικό που εντελως συμπτωματικά βρέθηκε με το φωτογράφο του έξω από το σπίτι της Ελένη, ακριβώς τη στιγμή που διαδραματίζονταν τα γεγονότα. Κατά την έξοδό του από το σπίτι της παρουσιάστριας, ο μπάτλερ, τρέμοντας κυριολεκτικά από τα νεύρα του, μίλησε στον φωτογράφο δηλώνοντας «Τώρα θα ηρεμήσω, θα μιλήσω με την οικογένειά μου και με το δικηγόρο μου κι αν έχω να πω κάτι, θα το πω όταν έρθει η ώρα. Σε αυτό το σπίτι είμαι δέκα χρόνια και τους αγαπώ όλους πάρα πολύ».
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ