2014-10-15 15:19:48
Φωτογραφία για Δε θα ρωτήσω κανέναν τι θα κάνω στην προσωπική μου ζωή
Ελάχιστα πράγματα είναι γνωστά για την προσωπική ζωή του Αντώνη Καρυστινού. Ο ηθοποιός αφήνει μόνο τη δουλειά του να εκτίθεται στη δημοσιότητα, κρατώντας τα προσωπικά του προστατευμένα από την κοινή γνώμη, αποφεύγοντας να δώσει συνεντεύξεις.

Σε μία από τις σπάνιες δηλώσεις του, στο περιοδικό Down Town Κύπρου, ο ηθοποιός αποκάλυψε: "Εγώ έχω μία άλλη εικόνα για την ευτυχία. Δεν μου αρκεί να είμαι καλά μόνο εγώ. Θέλω να είναι και ο διπλανός μου, αλλιώς δεν απολαμβάνω, αν θες, την όποια χαρά. Μεγάλωσα σε μία οικογένεια όπου μοιραζόμασταν το παραμικρό. Έμαθα από μικρός να δίνω και να παίρνω. Δεν μπορώ να είμαι, δηλαδή, πολύ καλά, όταν υπάρχουν άνθρωποι που πεινάνε. Ντρέπομαι. Κι ας είμαι καλά στη ζωή μου, κι ας πηγαίνουν όλα ρολόι – που δεν πάν".

Όσο για τη γνώμη που σχηματίζει το κοινό για τον ίδιο, ο Αντώνης Καρυστινός δε διστάζει να δηλώσει: "Από τη στιγμή που εκτίθεμαι, ο κόσμος έχει ήδη μία γνώμη για μένα – καλή ή κακή. Όπως για τον οποιονδήποτε. Αλλά δεν θα ρωτήσω κανέναν στο τι θα κάνω στην προσωπική μου ζωή".
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ