2014-10-15 23:27:13
Φωτογραφία για ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΣΤΗ ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ
Χωρίς άλλη προπόνηση θα κυλήσει το σημερινό βράδυ για τους παίκτες του Ολυμπιακού, που έφθασαν στη Βαλένθια, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Οι ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν το πρωί στο ΣΕΦ και αμέσως μετά αναχώρησαν για την ισπανική πόλη, με πτήση από το «Ελ. Βενιζέλος» μέσω Ζυρίχης. Η αποστολή αφίχθη μετά από περίπου πεντέμισι ώρες ταξιδιού στον προορισμό της και αμέσως κατέλυσε στο ξενοδοχείο, για να ξεκουραστεί. Εξάλλου, ο Μίλαν Τόμιτς δεν προγραμμάτισε βραδινή προπόνηση στο «Pabellon Fuente De San Luis», στο οποίο θα φιλοξενηθεί ο αυριανός (16/10, 22.00) αγώνας.

Στην πρεμιέρα του στη φετινή Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός έχει δύσκολη αποστολή να φέρει εις πέρας, αν και στις τάξεις του εκφράζεται η αισιοδοξία πως μπορούν να φύγουν με το «διπλό» από τη Βαλένθια.

Να θυμίσουμε οτι εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Τρεμέλ Ντάρντεν, Ιωάννης Παπαπέτρου και Γιώργος Πρίντεζης, αντίθετα κανονικά συμπεριλήφθηκε ο Σέντρικ Σίμονς που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στις εντός των συνόρων υποχρεώσεις της ομάδας.

Η προετοιμασία των ερυθρόλευκων θα ολοκληρωθεί αύριο το πρωί (16/10) με χαλάρωμα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ