2014-10-16 08:30:28
Φωτογραφία για Ήρθε ο πλωτός γερανός στο Κατάκολο - Ξεκινούν τα έργα μετά τις 20 Οκτωβρίου
Τις επόμενες ημέρες ξεκινούν τα έργα στο λιμάνι Κατακόλου, καθώς την περασμένη Παρασκευή αφίχθηκαν ο πλωτός γερανός, η φορτηγίδα μεταφοράς υλικών και το ρυμουλκό της αναδόχου εταιρίας. Πλέον η υλοποίηση των λιμενικών έργων που θα δώσουν άλλες δυνατότητες στο Κατάκολο, μπαίνουν στην τελική ευθεία.

Σύμφωνα με τον απερχόμενο πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Δημήτρη Αποστολόπουλο, αυτή την εβδομάδα και πιθανότατα την Πέμπτη θα έρθουν υπάλληλοι από την Υπηρεσία Φάρων για να αποσυνδέσουν τον μικρό φάρο στην άκρη του λιμένα και να προχωρήσει η ανάδοχος εταιρία στην τοποθέτηση του πλωτού φάρου. Έτσι χρονικά η έναρξη των εργασιών στο λιμάνι τοποθετείται περί τις 20 Οκτωβρίου.

Στις 5 Νοεμβρίου θα ξεκινήσουν οι εργασίες για την επέκταση της παραλιακής οδού μπροστά από τα καταστήματα. Παράλληλα συνεχίζεται η προετοιμασία με την κατασκευή 1800 τεχνητών ογκολίθων από τσιμέντο που θα χρησιμοποιηθούν στην επέκταση του προσήνεμου μόλου. Θα κατασκευαστούν συνολικά 1200 μεγάλου μεγέθους, 600 μικρού, ενώ η γραμμή παραγωγής είναι 12 τεμάχια ημερησίως.

Πηγή: ilialive
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ