2014-10-16 09:04:13
Φωτογραφία για Σε κτηνιατρείο στην Πάτρα η σκυλίτσα της Κλειτοριας Καλαβρύτων που δέχθηκε πυροβολισμό στο στόμα
Οι αρμόδιοι μπορεί να αδιαφόρησαν, όμως κάποιοι συμπολίτες μας ενδιαφέρθηκαν και έκαναν την διαφορά Η σκυλίτσα που περιφερόταν για πάνω από 15 ημέρες στην Κλειτορια Καλαβρύτων με διαμπερές τραύμα από πυροβολισμό στο στόμα είναι πλέον σε καλά χέρια.

Η σκυλίτσα μεταφέρθηκε από άτομα της Π.Φ.Π.Ο. στην Πάτρα και αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στην κτηνιατρική κλινική του κ. Ζαπάντε Ιωάννη.

Το άτυχο ζώο έφερε τραύμα από σκάγια δύο ειδών στην κάτω γνάθο και στην ευρύτερη περιοχή του κεφαλιού και του λαιμού.  Όπως μας ενημέρωσαν ειδικοί το ζώο πυροβολήθηκε σε κοντινή απόσταση με φυσίγγιο που χρησιμοποιείται για κυνήγι αγριόχοιρου και μια δεύτερη φορά με φυσίγγιο διασποράς.  Η κάτω γνάθος ήταν σπασμένη και έφερε διαμπερές τραύμα.

Η σκυλίτσα χειρουργήθηκε και η κατάστασή της είναι σταθερή.

Όποιος θέλει να βοηθήσει την άτυχη σκυλίτσα συνεισφέροντας στα έξοδα του χειρουργείου και της νοσηλείας της μπορεί να επικοινωνήσει στο τηλ. 6977479484 για περαιτέρω πληροφορίες.

Αν επίσης υπάρχει κάποιος που ενδιαφέρεται να την υιοθετήσει μόλις αποκατασταθεί η υγεία της προσφέροντας της την αγάπη που στερήθηκε μπορεί να επικοινωνήσει με το ίδιο τηλέφωνο

Η Π.Φ.Π.Ο  καλεί τέλος οποιονδήποτε γνωρίζει κάποια πληροφορία  για τον δράστη να επικοινωνήσει με το αστυνομικό τμήμα της Κλειτοριας.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ