2014-10-16 15:08:33
Φωτογραφία για Εκσυγχρονισμός της Μαιευτικής - Γυναικολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Τρικάλων
Μετά από ενέργειες του Διοικητή του Νοσοκομείου Τρικάλων Γιώργου Σουφλιά ήρθε σήμερα το πλήρωμα του χρόνου και πλέον η Μαιευτική - Γυναικολογική Κλινική του Νοσοκομείου, αναβαθμίστηκε και εκσυγχρονίστηκε ώστε να προσφέρει πολύ καλύτερες υπηρεσίες Υγείας.

Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr σήμερα το μεσημέρι, τελέστηκε ο Αγιασμός του χώρου που μεταφέρθηκε η Κλινική (στον χώρο της πρώην Β΄ Χειρουργικής) και συγκεκριμένα στον 3ο όροφο του Νοσοκομείου από τον 4ο, με αποτέλεσμα να αποκτά διπλάσιο χώρο και από 12 κλίνες, να διαθέτει πλέον 27, κάτι που δίνει την δυνατότητα και στο προσωπικό της Κλινικής να παρέχει υπό καλύτερες συνθήκες τις υπηρεσίες του.

Χαρακτηριστικό είναι όπως ανέφερε ο Διευθυντής της Κλινικής Ανδρέας Μπαμπάνης, ήδη η κίνηση περιστατικών αυξήθηκε αυτομάτως σε μια Κλινική που εξυπηρετεί τις ανάγκες και του Νομού Καρδίτσας, στο πλαίσιο συνεργασίας των 2 Νοσοκομείων και έδωσε τα εύσημα στον κ. Σουφλιά που αντιλήφθηκε άμεσα την αναγκαιότητα εκσυγχρονισμού της συγκεκριμένης Κλινικής.


Από την πλευρά του ο κ. Σουφλιάς τόνισε πως «στον βαθμό που μπορούμε και με συνεννόηση, κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για τους πολίτες στην παροχή υπηρεσιών Υγείας» και πρόσθεσε «ευχόμαστε όλοι να είναι η μοναδική Κλινική του Νοσοκομείου που να είναι …γεμάτη από κόσμο».

Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι σήμερα η συγκεκριμένη Κλινική εξυπηρετούσε 40 περιστατικά μηνιαίως, αριθμός που αναμένεται να αυξηθεί τους επόμενους μήνες.

Η Κλινική είναι στελεχωμένη από 2 Ιατρούς και 40 Νοσηλευτές , αλλά όπως επισημαίνει ο κ. Σουφλιάς, γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες ενίσχυσης της Κλινικής με έναν ακόμη Ιατρό.
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ