2014-10-16 17:30:47
Φωτογραφία για 10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ... 10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΣΙ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Σαν σήμερα, πριν από δέκα χρόνια ο Λιονέλ Μέσι έκανε το επίσημο ντεμπούτο του με την φανέλα της Μπαρτσελόνα. Ήταν ένα ματς κόντρα στην Εσπανιόλ, αντικαθιστώντας τον Ντέκο στο 82ο λεπτό της αναμέτρησης με το Νο 30 στην πλάτη. Σίγουρα εκείνη τη στιγμή κανείς δεν φανταζόταν που θα μπορούσε να φτάσει και να καταξιωθεί το μακρυμάλλικο και βραχύσωμο αγόρι από την Αργεντινή.

Τότε σε ηλικία 17 ετών που ήταν, η ομάδα του είχε μόλις ένα Τσάμπιονς Λιγκ, όπως μας θυμίζει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr". Στα 27 του μετράει άλλα τρία ενώ παράλληλα κυριάρχησε στα εγχώρια κατακτώντας έξι Πρωταθλήματα, δύο Κύπελλα, έξι Σούπερ Καπ Ισπανίας. Επίσης πανηγύρισε δύο Σουπερ Καπ Ευρώπης και έξι Μουντιάλ Συλλόγων.

Για εκείνο πάντως που καυχιέται είναι οι τέσσερις Χρυσές Μπάλες που τιμήθηκε, τις περισσότερες από τον καθένα. Αλλά ο Μέσι δεν σταμάτησε μόνο εκεί. Στο παλμαρέ του έχει ακόμα ένα «FIFA World Player», μια «Χρυσή Μπάλα» στο Μουντιάλ, τρία «Χρυσά Παπούτσια» και 361 γκολ, με 21 χατ – τρικ (16 στο πρωτάθλημα, δύο στο Τσάμπιονς Λιγκ, δύο στο Κύπελλο και ένα στο Σούπερ Καπ Ισπανίας), τέσσερα καρέ (τρία στο πρωτάθλημα και ένα στο Τσάμπιονς Λιγκ), αλλά και ένα πενταρέ, στο ιστορικό 7-1 επί της Μπάγερ Λεβερκούζεν στο Τσάμπιονς Λιγκ.

«Αυτά τα λεπτά θα τα θυμάμαι για όλη μου την ζωή» έχει πει σχετικά ο Μέσι, ο οποίος χάρισε την φανέλα του ντεμπούτου του στην μαμά Σέλια.

Δείτε το βίντεο:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ