2014-10-16 22:59:00
Φωτογραφία για 25 εκατ. ευρώ από την Άρσεναλ στον Βενγκέρ για την απόκτηση αμυντικού
Στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι ο Αρσέν Βενγκέρ δεν βρήκε ποτέ τον αμυντικό που ήθελε... Η ατυχία δεν εγκατέλειψε την Αρσεναλ και ο Αλσατός είναι έτοιμος να κάνει πράξη την «επιθυμία» της ομάδας και να την ενισχύσει στα μετόπισθεν. «Θα προσπαθήσουμε τον Δεκέμβρη για να διορθώσουμε την κατάσταση μετά τους τραυματισμούς που είχαμε. Είναι αλήθεια πως δεν βρήκαμε κάτι το καλοκαίρι» είπε.

Σύμφωνα με τους Βρετανούς, οι Λονδρέζοι θα έχουν στη διάθεσή τους περίπου 20 εκατ. λίρες για τον αμυντικό που θα κάνει τη διαφορά και ήδη έχουν στη λίστα αρκετά ονόματα. Μάλιστα, η ετήσια Γενική Συνέλευση είχε και έναν μέτοχο - οπαδό ο οποίος… κατάφερε να ρωτήσει αν ο Βενγκέρ είχε λεφτά να ξοδέψει για κεντρικό αμυντικό, εισπράττοντας το χειροκρότημα αρκετών!

Στο σημείο εκείνο ανέλαβε ο πρόεδρος της Αρσεναλ, Σερ Τσιπς Κέσγουικ ο οποίος όμως έκανε… στραβοτιμονιά στην ευθεία και άθελά του έφερε τον Αλσατό σε δύσκολη θέση
. «Δεν νομίζω πως η επιθυμία μου ή η πρόθεσή μου είναι να μαντέψω διπλά το τι θέλει να κάνει ο Αρσέν Βενγκέρ. Όπως ξέρετε το Δ.Σ. τον στηρίζει 100%. Εφόσον και εάν έχει πλάνο τον στηρίζουμε. Εάν δεν υπάρχει ένα πλάνο τότε καθόμαστε ήσυχοι. Ας αφήσουμε λοιπόν όλη αυτήν την ιστορία και τις διαμάχες για το ποιος παίρνει τις αποφάσεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Δεν είναι ο πρόεδρος, δεν είναι οι φανς. Είναι ο κ. Αρσέν Βενγκέρ».

Ο Κέσγουικ μετά στράφτηκε προς τον Βενγκέρ: «Αρσέν μήπως σε ντρόπιασα; Θέλεις να πεις κάτι;». «Όχι», απάντησε ο Βενγκέρ.

Οσο για το θέμα των 3 εκατ λιρών στις εταιρείες του ισχυρού άνδρα της ομάδας, Σταν Κρένκε, ο Κέσγουικ απάντησε «Αυτό το ποσό είχε προταθεί από εμένα και τον Λορντ Χάρις (σ.σ. τον διευθυντή) για μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών που θα προσφερόταν στην Άρσεναλ από την εταιρεία του Κρένκε. Η KSE (σ.σ. η εταιρεία του Κροένκε) είναι μία από τις πιο αξιοσέβαστες και αναγνωρίσιμες εταιρείας οργάνωσης και μάνατζμεντ των σπορ ανά τον κόσμο με έδρα τις ΗΠΑ. Είναι πολύ βασικό και σημαντικό εμείς ως Άρσεναλ να το χρησιμοποιήσουμε αυτό προς όφελός μας και να συνεχίσουμε να προχωράμε και να προοδεύουμε. Δεν υπάρχει δεδομένο πλαίσιο για τις υπηρεσίες αυτές. Δεν είναι τίποτα μη απαραίτητο. Είμαστε ικανοποιημένοι από το ποσό που δίνουμε και από τις υπηρεσίες που είναι να πάρουμε όμως θα πρέπει να τα δούμε όλα στην πράξη. Τα χρήματα που θα τυχόν θα δώσουμε στο μέλλον θα πρέπει να είναι πάντα σε άμεση συνάρτηση με τις παρεχόμενες υπηρεσίες»

Ωστόσο, δεν ήταν τα μοναδικά θέματα που απασχόλησαν τη σημερινή Γενική Συνέλευση των μετόχων. Ο Ιβάν Γκαζίδης προσπάθησε να καταρρίψει την αντίληψη πως ο ιδιοκτήτης και ο Αρσέν Βενγκέρ κάθονταν «σε έναν τεράστιο σωρό μετρητών». Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες ο σύλλογος έχει αποθεματικό 208 εκατ. λίρες! Βέβαια, ο διευθύνων σύμβουλος της ομάδας φρόντισε να τονίσει πως από αυτά τα χρήματα, μόλις τα 109 είναι διαθέσιμα. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ