2014-10-17 17:15:11
Φωτογραφία για Αλαμουντίν: Γάμος-Παρθενώνας 0-1...Δείτε πως σχολίασαν οι χιουμορίστες του twitter την επίσκεψη της Αμάλ και θα κλάψετε! [photos]
Ένα είναι το θέμα αυτής της εβδομάδας και ακόμη και ο πιο αδιάφορος για την επικαιρότητα είναι αδύνατον να μην... έμαθε για την επίσκεψη της Αμάλ Αλαμουντίν-Κλούνεϊ με θέμα τα Γλυπτά του Παρθενώνα και πώς θα τα διεκδικήσει η ελληνική κυβέρνηση.

Έτσι, για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες, η Αμάλ Αλαμουντίν σχεδόν μονοπωλεί το ενδιαφέρον του ελληνικού internet και των social media, με θετικές, ως επί το πλείστον αναφορές και χιλιάδες δημοσιεύσεις. Ενδιαφέρον προκαλεί το γεγονός ότι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα θέματα της χρονιάς διεθνώς, που ήταν ο γάμος της με τον Τζορτζ Κλούνεϊ, συζητήθηκε πολύ λιγότερο στο ελληνικό internet από ό,τι η επίσκεψή της στην Αθήνα.

Πιο συγκεκριμένα, το θέμα του γάμου συγκέντρωσε σχεδόν 10.000 αναφορές το δεκαήμερο της 27ης Σεπτεμβρίου, με την επομένη του γάμου να σημειώνονται οι περισσότερες.

Η επίσκεψη όμως, από τις αρχές Οκτωβρίου συγκέντρωσε περίπου 29.000 αναφορές με την 15/10 να σημειώνονται τα περισσότερα δημοσιεύματα.


Οι περισσότερες αναφορές έγιναν για μια ακόμη φορά στο twitter με το ηλικιακό κοινό 21-35 να κάνει τις περισσότερες.

Ορισμένες από τις λέξεις, που αναφέρθηκαν συχνότερα φαίνονται στο παρακάτω wordcloud.

Και αυτές είναι ορισμένες από τις φράσεις, που εμφανίστηκαν τις περισσότερες φορές σχετικά με την Αλαμουντίν.

Όπως ήταν φυσικό, ένα τόσο σημαντικό θέμα, δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από τους χιουμορίστες του twitter και για μία ακόμη φορά μοιράστηκαν τα αστεία tweets τους σχετικά με την επίσκεψη και τις λεπτομερείς περιγραφές των ΜΜΕ σχετικά με το τι έφαγε, πού πήγε και τι φόρεσε.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
O Ονασαγόρας και ο Βάρβαρος
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
O Ονασαγόρας και ο Βάρβαρος
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ