2014-10-17 19:41:21
Φωτογραφία για «ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ»
Συνέντευξη Τύπου ενόψει της επανέναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων παραχώρησε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Ο προπονητής της Γιουβέντους μίλησε για την δύσκολη συνέχεια που έχει η ομάδα του σε Ιταλία και Ευρώπη, με την αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη να πλησιάζει.

Ο Ιταλός τεχνικός μίλησε για πολλά πράγματα. Για την διακοπή λόγων των Εθνικών ομάδων, όπου πολλοί παίκτες του ξεκουράστηκαν, τη δύσκολη αναμέτρηση κόντρα στη Σασουόλο, αλλά και τον Ολυμπιακό που... περιμένει τη «βέκια σινιόρα».

«Μας περιμένει ένας κρίσιμος μήνας από δω και πέρα με σημαντικά ματς ειδικά στην Ευρώπη. Τα δυο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό στην Αθήνα και στο Τορίνο είναι εξαιρετικά κρίσιμα για την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ», είπε ο Αλέγκρι ανακοινώνοντας ότι θα προφυλάξει τον Βιδάλ ώστε να τον έχει απολύτως έτοιμο για το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη .

«Προπονήθηκε ο Βιδάλ αλλά δεν θα τον πάρω στην αποστολή
. Έχοντας παίξει 180 λεπτά με την εθνική ομάδα της Χιλής έχει ανάγκη να μείνει στο Τορίνο. Είναι καλύτερο να δουλέψει τρεις ημέρες περισσότερο...», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Ιταλός τεχνικός «Επιτέλους ξαναρχίζει το πρωτάθλημα. Το ματς με τη Σασουόλο το Σάββατο είναι σημαντικό και έχουμε μπροστά μας έναν δύσκολο μήνα, που είναι σημαντικός αλλά και ταυτόχρονα κρίσιμος τόσο για το πρωτάθλημα όσο και για το Τσάμπιονς Λιγκ. Η διακοπή μας επέτρεψε να μαζέψουμε ενέργεια ενώ και οι διεθνείς επέστρεψαν σε καλή κατάσταση. Δεν θα είναι εύκολο το ματς με τη Σασουόλο. Δεν τα πηγαίνει καλά στο ξεκίνημα αλλά γενικά διαθέτει ποιότητα και έχει εξαιρετικούς παίκτες μπροστά», ανέφερε αρχικά ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος ρωτήθηκε επίσης για το ποιο θα ξεκινήσουν στην επίθεση της στο ματς του Σαββάτου και απάντησε: 

 «Πιθανότατα θα έχουμε δίδυμο Γιορέντε-Τέβες. Ο Γιορέντε δεν έχει σκοράρει ακόμα αλλά δούλεψε πολύ καλά με την ομάδα. Και οι Τζοβίνκο και Κομάν πάντως είναι σε φόρμα. Θα πρέπει να σκεφτόμαστε τι κάνουμε εμείς και όχι τη Ρόμα . Αν δεν νικήσουμε τη Σασουόλο είναι σαν να πετάμε στη θάλασσα τη νίκη μας στο ντέρμπι».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ