2014-10-18 10:36:48
Φωτογραφία για Κόβεται τελικά το «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου»;
«Σενάρια επιστημονικής φαντασίας» χαρακτηρίζουν από την Alpha την ανάρτηση site που ήθελε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να ζητά από τον Alpha να σταματήσει η εκπομπή της «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου» καθώς είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση εξαιτίας των αρνητικών σχολίων που γίνονται γι' αυτήν και φυσικά εξαιτίας των χαμηλών πτήσεων της εκπομπής σε τηλεθέαση.

Η αλήθεια είναι ότι μετά την «αποχώρηση» της Ζήνας Κουτσελίνη από το τιμόνι της εκπομπής, οι συσκέψεις των συντελεστών της εκπομπής είναι καθημερινές και πολύωρες. Η Κωνσταντίνα παρίσταται σε όλες τις συσκέψεις και δουλεύει καθημερινά προκειμένου να βελτιωθεί το προϊόν σε επίπεδο, αρχικά, θεματολογίας. Στο πλαίσιο αυτό ζήτησε και τη συμμετοχή των φίλων της στα social media, ώστε να προτείνουν θέματα που θα ήθελαν να δουν να συζητιούνται στον τηλεοπτικό αέρα.

Αυτή τη στιγμή δεν αλλάζει τίποτα στην ομάδα της εκπομπής. Η μόνη αλλαγή που ξεκίνησε από την προηγούμενη Κυριακή -και θα συνεχιστεί, όπως όλα δείχνουν- είναι η απουσία της Όλγας Τσαουσέλου από το πλατό. «Η Όλγα δεν απομακρύνεται από την εκπομπή, απλώς θα ενταχθεί πλέον στο δημιουργικό τμήμα της ομάδας και θα βγαίνει σε ρεπορτάζ και ζωντανές συνδέσεις» δηλώνει στο Υupiii άτομο της παραγωγής. Στη συνέχεια θα γίνουν σίγουρα κι άλλες διορθωτικές κινήσεις αλλά « τίποτα βεβιασμένο και άκρως δραστικό» υπογραμμίζει η ίδια πηγή.

Πηγή: yupiii
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ