2014-10-18 18:02:42
Φωτογραφία για ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ
Την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν μια δυνατή αγωνιστική προπόνηση η οποία τους βάζει στο κλίμα… των αγώνων και παράλληλα τους βελτιώνει τεχνικά είχαν οι μαθητές της Ακαδημίας μας στο ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ το πρωί του Σαββάτου. Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης» φιλοξενήθηκε μια αλλιώτικη προπόνηση για τους μικρούς και μεγάλους μαθητές μας.

Ο σύλλογος ΑΣ Κορυδαλλού Kukkiwon επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις μας και οι μαθητές των δυο Ακαδημιών… έσμιξαν για το κοινό τους καλό. Ο επικεφαλής του Τμήματος του Ολυμπιακού Μιχάλης Μορούτσος διατηρεί άριστες σχέσεις με τους ανθρώπους του συλλόγου του Κορυδαλλού και συγκεκριμένα με τους προπονητές Θανάση Μπαλίλη και Παναγιώτη Φωτιάδη και έτσι αποφάσισαν από κοινού να κάνουν ένα ωραίο … δώρο στα παιδιά. Η προπόνηση ήταν δύσκολη αλλά και ουσιαστική και για τους δυο συλλόγους και το σίγουρο είναι πως αν και οι μαθητές κουράστηκαν ευχαριστήθηκαν δράση και παράλληλα έμαθαν πολλά και χρήσιμα πράγματα για το άθλημα που «υπηρετούν».


Ο Μιχάλης Μουρούτσος μιλώντας γι’ αυτή την πρωτοβουλία τόνισε: «Κάθε ημέρα προετοιμάζουμε τα παιδιά για να είναι έτοιμα στους αγώνες. Κάθε ημέρα μαθαίνουν κάτι νέο και βελτιώνονται. Σκοπός είναι η εξέλιξη τους. Μέσα από αυτή την κοινή προπόνηση τα παιδιά εξοικειώνονται στην αγωνιστική προπόνηση και ταυτόχρονα βελτιώνουν την τεχνική τους». Ο Θανάσης Μπαλίλης, ο οποίος είναι 2 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ είπε από την πλευρά του: «Ευχαριστούμε τον Ολυμπιακό για την φιλοξενία. Η συνεργασία με συλλόγους τόσο υψηλού επιπέδου συμβάλει στην πρόοδο των αθλητών μας. Μαθαίνουν μέσα από αυτές τις κοινές προπονήσεις να σέβονται τον αντίπαλο και παράλληλα βελτιώνουν τις επιδόσεις τους». Ο έτερος προπονητής του ΑΣ Κορυδαλλού και επί σειρά Πρωταθλητής Ελλάδος Παναγιώτης Φωτιάδης σημείωσε: «Συμφωνώ απόλυτα με τους δυο δασκάλους. Ήταν ένα πολύ καλό μάθημα για τα παιδιά. Αυτό που έχω να πω είναι πως έχουμε μείνει εντυπωσιασμένοι από τις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού. Με τέτοιες εγκαταστάσεις και τόσο καλή οργάνωση βοηθάμε στην ανάπτυξη του αθλήματος».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ